sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 31 december 2009

Sista dagen på året!

Nu är det inte många timmar kvar av år 2009 och året har verkligen gått fort! Mycket roligt har hänt, många tårtor har bakats och bloggen har fått fler besökare än jag hade trott i början.
Efter att jag skrev mitt första inlägg i början av maj har jag haft 10.530 unika besökare, det trodde jag aldrig!
Stort tack
för alla besök och alla fina, gulliga och uppmuntrande kommentarer!

Här nedan ser ni några av årets tårtor.Mina förhoppningar för det kommande året är att min blogg och självklart antalet besökare ska fortsätta växa, det är ju för er läsare som jag skriver och visar upp mina skapelser. Självklart hoppas jag få baka många roliga, vackra och fantasirika tårtor!

Jag hoppas även kunna börja min utbildning till konditor med första steget som praktikant på ett café här i närheten. Självklart kommer ni få följa mig under min praktik med bilder, recept och annat intressant! Först måste jag ju dock se till att få en praktikplats godkänd av arbetsförmedlingen, inte det lättaste kanske.
Jag vill praktisera för att få en smak på yrket som konditor innan jag tar studielån i 2 år. Jag vill även att min son ska vara lite äldre då en utbildning innebär mycket tid hemifrån, närmsta skola är ca 25 mil bort.

Andra förhoppningar är att jag ska få till ett eget kök i ett av våra uthus och därigenom kunna starta ett eget företag och satsa hårdare på försäljning av mina tårtor. Drömmen är ju att kunna leva på denna härliga hobby!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!

Många varma kram Karin

Share/Bookmark

10 kommentarer:

 1. GRATTIS! Du blev den bästa Decemberbloggaren. Du har ett diplom att hämta hos mig.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt gott nytt år till dig med :)
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Oooj, vilka läckerbitar!

  GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 4. Hoppas dina drömmar uppflylls, låter så spännande !!

  Gott Nytt År!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten!:) Och gott nytt år på dej me!

  SvaraRadera
 6. Gott nytt år! Dina planer låter fantastiska och jag önskar dig all lycka till med dina drömmar!

  SvaraRadera
 7. Wow, så fina tårtor! Gott nytt år på dig! :)

  SvaraRadera
 8. Kollat igenom din blogg nu och jag måste bara säga att jag aldrig sätt så vackra tårtor förr! Du e verkligen duktig, blir så glad när jag ser dem! Fortsätt som du gör!! Mvh Amanda

  SvaraRadera