sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 24 december 2009

Julkalendern - lucka 24

God jul vänner, så var sista luckan öppnad i Bagerskans julkalender! Tiden har verkligen gått fort, nästan för fort. Trots att jag skrivit om alla möjliga olika läckerheter har jag knappt hunnit med att göra några godsaker själv. Tråkigt men sant. Jag har haft fullt upp med dop-tårtorna och nu min sjuka son på 10 månader, men jag tror att det trots allt kommer bli en mysig jul med släkt och vänner, god mat och många julklappar!

Läste på mjölkpaketet i morse att den första julkalendern var en mamma i tyskland på 1800-talet som hängde upp 24 kakor på en kartong där hennes son fick en kaka varje dag fram till jul. En fin tradition! Sonen växte sen upp och startade ett tryckeri där han tryckte det första julkalendrarna. Så kan det gå...!

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

Många varma kramar KarinPS. Vad önskar ni er i julklapp?
Jag vill ha tårt-saker, massor med tårtsaker... *ler*

Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar