sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 9 december 2009

Julkalendern - lucka 9

Presentation av vinnarna i Strösseltävlingen

Det var många roliga och en del äckliga mathistorier och det har inte varit lätt att kora vinnarna men nu är valet gjort. Här nedan ser ni vilka som vunnit och deras historier.

Första plats och helt klart äckligast!

"Mitt värsta julmatsminne måste ändå¨vara en sådan där julbors-tillställning. Jag, min mamma, syster, mormor och farmor var med. Grisens öga ploppade ut från huvudet och i någon röra låg en bit av en nagel... Det var äckligt och därför äter jag aldrig mer på sådana julbord"

Strange bakery
Andra plats och klart gulligast trots magknipet


"Mitt värsta julmatsminne måste ha vart när jag första gången åt knäck (som jag minns). Jag var kanske 7 år och jag åt knäck hela julaftonsdagen. Jag började på morgonen vid julklappsöppningen, fast min föräldrar sa att jag inte fick. Så smygåt jag knäck hela dagen fram till kvällen. Men även då fortsatte jag äta knäck. Så på den nästa bästa dagen på hela året, juldagen, var jag tvungen att ligga i sängen hela dagen för att jag hade så ont i magen. Jag fick inte leka med mina juklappar på hela dagen. Det var hemskt...!"

Fanny/ DettrorjagTredje plats och klart jobbigaste matminnet
"Jag har inget roligt värsta julmatsminne, utan bara värst... Vi var 3 par som hade fått gratis biljetter till Finlandskryssning inkl. julbord. Och det var ett sånt gott julbord. Grejen var den att just fisk och skaldjursdelen var så otroligt god, så jag åt bara av den. Vaknar sedan framåt natten och tror att jag är sjuk på julsnapsen och vågornas gung, men... icke! Så dagen efter sprang jag på varenda toa i Helsingfors innan jag hittade ett apotek. Julmaten smakade inte riktigt som vanligt det året efter detta.


Emmy/ Remsans bistro


Stort grattis!!!

Maila mig era adresser så kommer era vinster med posten inom kort!
Även stort tack till alla andra som var med och tävlade! Alla kan ju tyvärr inte vinna, men redan imorgon är det dags för en ny tävling!

Kram Karin


Share/Bookmark


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar