(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

fredag 25 december 2009

Stort tack!Häromdagen knackade det på dörren och det var posten som kom med två stora paket från företaget Grays. Två efterlängtade paket fyllda med Brownie-mix och frosting!
Nu kan jag äntligen skicka ut vinsterna till vinnarna i Halloween-tävlingen som jag hade i höstas, bättre sent än aldrig! *ler* Det som blir över efter vinstutdelningen fick jag behålla, stort tack!!!

Jag har redan hunnit baka brownie-muffins...Dekorerade med grädde och färgat strösocker

Kramar Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. hejsan, hoppas du har haft en underbar jul. jag var inne och röstade på dig genom båda mina bloggar så jag hoppas att jag gett dig lite tur. kramisar

    SvaraRadera