(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

onsdag 23 december 2009

Och vinnaren är...

Vinnaren i Saltå - min müsli är nu utvald med hjälp av Random.org och framslumpades Anna C:

"Jag vill gärna vara med och i min müsli vill jag ha pumpakärnor, hasselnötter och solrosfrön : )
Under 2010 skulle jag vilja gå ner i vikt cirka 20-30 kilo och så skulle jag vilja köpa ett café (oförenliga drömmar kanske ; ) ). Och så hoppas jag att mina nära och kära får vara friska."

Stort grattis!!

Kram KarinShare/Bookmark

1 kommentar:

  1. Tjohoo! Jag vann! Tusen tack, nu är jag jätteglad =) God Jul!

    SvaraRadera