(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

torsdag 24 december 2009

Jag är nominerad!

7-barnsmamman har valt ut 6 olika bloggar som är finalister i att bli den bästa Decemberbloggen och jag är en av dom. Otroligt kul!!

Får du tid över i allt julstök, paketöppnande, julmatsätande och godissnaskande så får du mer än gärna gå in och lägga en röst på mig och min blogg.

Här röstar du!

God jul-kramar Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. God Jul!
    Hoppas ni hade en fin julafton.

    Nu är det tårtbak som gäller för mig.

    SvaraRadera