sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 18 december 2009

Lite efter i planeringen...

Ja, jag har inte riktigt med så mycket som jag hade önskat och är å andra sidan inte riktigt förvånad heller. Jag brukar dock alltid hinna även om jag jobbar in i det sista. Imorgon måste jag baka den sista tårtbotten, fylla och klä tårtorna samt göra alla dekorationer... *suck*
Det jag har lite magknip över är att maken kommer vara bort större delen av dagen vilket innebär att jag kommer vara ensam med barnen. Även om det är jättemysigt är det inte riktigt lika kul när det gäller att dekorera och jobba med tårtor samtidigt som jag ska underhålla en trotsig 5-åring och en mammig 10 månaders. Förhoppningsvis så vill kanske dottern leka med grannbarnen en stund och sonen sover alltid några timmar om dagen. Det löser sig! I värsta fall får jag vara uppe hela natten, då får jag iallafall jobba i lugn o ro! *ler*

Kram på er, Karin

Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar