sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 5 december 2009

Reggae-tårta på beställning...

På tisdag fyller mina barns kusin 18 år och han önskar sig inga presenter av mig utan en tårta. När han fyllde 16 fick han en tutt-tårta men denna gången ville han ha en Reggae-tårta!
Det är svårt att finna den rätta inspirationen och efter lite googlande vet jag i alla fall vilka färger jag ska använda; rött - gult - grönt! Men sen tryter fantasin...Just nu lutar det åt en Bob Marley-tårta som den till vänster med dreadlocks och basker (?), men än har jag inte bestämt mig. Jag måste dock inventera bland mina pasta-färger för att se vad jag har hemma. Marsmallows och ägg är inköpta så imorgon ska jag göra MMF och baka en tårtbotten, sen är det bara fyllning (jordgubbmousse och vaniljmousse) och dekorering kvar!


Hurdan tårta skulle ni gjort?

Kram Karin


Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Det vore ju coolt att göra tårtan grön-gul-rödrandig inuti....

    SvaraRadera
  2. Men wow va häftig utmaning!
    Jag ska göra en hårdrockstårta till på söndag, det blir en utmaning för mig ;)

    SvaraRadera