sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 1 december 2009

Julkalendern - lucka 1

I den första luckan hittar vi en tävling där man kan vinna härligt färgglatt strössel från Tårtpinglan. 

Maria har varit så vänlig att sponsra med hela 5 burkar strössel och för att göra så många som möjligt glada har jag valt att dela upp vinsten.

Du kan vinna...
Jag tävlar om strössel från Tårtpinglan hos Bagerskan.
Var med och tävla här du också!

Avslutas den 8 december


Reglerna är enkla och alla kan vara med!

- Besök Tårtpinglan, kommentera i detta inlägg och berätta om ditt värsta julmat-minne!
Samt lämna ditt namn och din blogg-/mailadress.
- Kopiera bilden + texten ovan och publicera i din blogg, se till att länkarna fungerar!
- Om du inte har någon blogg kan du tipsa minst 5 stycken vänner via mail och en kopia till mig (karin@bagerskan.se) Besök Tårtpinglan, kommentera i detta inlägg och berätta om ditt värsta julmat-minne! Samt lämna ditt namn och emailadress.

Tävlingen varar i en vecka och avslutas tisdagen den 8 december klockan 24:00!
Vinnaren utses genom lottning och presenteras den 9 december.

Lycka till allihopa! 

Kram Karin 

Share/Bookmark


6 kommentarer:

 1. Jag vill vara med :) Dock har jag inget värsta julmatsminne. Något roligt matminne jag kan dela med mig av är dock då min kusin och jag satt under bordet efter en middag också nös han ut en fläskbit han hade stoppat i näsan och jag kräktes ända till toaletten. Jag var så himla känslig då jag var liten!

  MAIL: santhic_@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte att jag har ett dåligt julmatsminne, de är så god mat på julafton! Men något som inte är sådär jätte roligt är att min "nya" släkt har någon efterrätt som ser jätte god ut men som smakar jätte konstigt, då blir man ganska överraskad när man smakar på det och känner att man måste äta upp allt haha xD

  länk till dig (:
  http://xnathalie.blogg.se/anewyou/2009/december/tavling-strossel.html#comment

  SvaraRadera
 3. hur ska man kunna slå Malins lilla berättelse..hehe
  men värsta julmatsminnet måste ändå på en sådan julbordstillställning. Jag, min mamma/syster/mormor och farmor va med. Grisens öga ploppade ut från huvudet och i någon röra låg en bit nagel..det va äckligt och därför äter jag aldrig mer på sådana julbord.

  strangebakery@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag har inget roligt värsta julmatsminne, utan bara värsta... Vi var 3 par som hade fått gratis biljetter till Finlandskryssning inkl julbord. Och det var ett sånt gott julbord. Grejen var den att just fisk och skaldjursdelen var så otroligt god, så jag åt bara av den. Vaknar sedan framåt natten och tror att jag är sjuk på julsnapsen och vågornas gung, men... icke... Så dagen efter sprang jag på varenda toa i Helsingfors innan jag hittade ett apotek. Julmaten smakade inte riktigt som vanligt det året efter detta.

  SvaraRadera
 5. Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Har nog inget värsta julmats minne. Vi har alltid lyckats få underbart god och felfri mat på julafton! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-strossel-fran-tartpinglan.html#comment

  Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

  Hoppas på tur!
  /Jessica

  SvaraRadera
 6. Jag har bara hunnit 14 jular än så länge och det är inte ens hälften av dem jag kommer ihåg så jag har inte så mycket att välja och vraka om men det värsta var nog förra julen när släkten var hos min farmor. Farmor hade bakat en jätte fin gräddtårta och när hon skulle servera den tappade hon den upp och ner på golvet! De vuxna skrattade och sedan hjälpte de till att plocka upp den. Vi åt den ändå för den var så himla god!

  Har länkat här: http://cupcakesnstuffs.blogspot.com/2009/10/tavling-vinn-en-bakform-fran-nordic.html

  Namn: Emma
  Mail: HelloKitty_ftw@live.se

  SvaraRadera