sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 18 december 2009

Julkalendern - lucka 18

Kakformstävlingen är nu avslutad och de tre vinnarna är korade. Vinnarna är slumpade med hjälp av Random.org. Stort grattis till er alla! Önskar jag kunde se era kreationer, dom verkar både vackra och kreativa! Jag hör av mig till er via mail inom kort!


Vinnare av 3 kakformar:

Anna
"Min favorit är nr. 198. ÄNGEL 6 (10 CM) för att jag har en speciell förkärlek för änglar. Ängeln skulle dekoreras med ljusrosa glasyr o silverkulor..."


Vinnare av 2 kakformar:

Anne B.
"Lamm stående" är söt. Skulle nog använda den även som form till torrtovning, förutom som pepparkaksform. Men som pepparkaka skulle den nog dekoreras med någonting svart för ögonen. "Get" är också härlig. "


Vinnare av 1 kakform:

Jenny Remes
 "Jag skulle välja mumin kakformen, då skulle jag använda den till att stansa ut i sockerpasta och dekorera en mumin tårta till min Mamma som fyller den 23 dec. Kanske till och med att göra ett helt muminhus till tårta."


Här nedan får ni lite mer kak-dekorerings-inspiration!
Hoppas ni får en härlig dag! Ut och njut av snön!


Kram Karin
Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Jippi!!!! Guuu va glad jag blir! Trevlig helg till dig! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jätteroligt! :) Tack så mycket!

    SvaraRadera