(function (tos) { window.setInterval(function () { tos = (function (t) { return t[0] == 50 ? (parseInt(t[1]) + 1) + ‘:00' : (t[1] || ‘0') + ‘:’ + (parseInt(t[0]) + 10); })(tos.split(‘:’).reverse()); window.pageTracker ? pageTracker._trackEvent(‘Time’, ‘Log’, tos) : _gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Time’, ‘Log’, tos]); }, 10000); })(‘00');

söndag 6 december 2009

Mat-tv

Fastnat framför Tv4 + där dom nyss visade Nigellas julstök och nu inom kort visas Pernillas jul, jag drömmer mig bort samtidigt som jag dreglar över alla suktande härliga bak- och maträtter! Det enda som saknas är dofterna...!

Kram Karin

Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Härlig blogg allt bra ??
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som juliga, roliga program. Önskar jag hade TV4+.

  SvaraRadera
 3. Jag har svårt att släppa ett recept som jag hittar som jag gillar, förrän jag testat det.
  I dessa tider då det kryllar av goda recept så får jag panik!:)
  Ha det så bra!
  Ingrid

  SvaraRadera