sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 26 december 2009

Experimentlustan tar aldrig ledigt!


I väntan på besök av goda vänner slog baklusten till! Tur nog så har jag några bakmixer från Grays att leka med, dock så hade jag inte riktigt allt som jag behövde här hemma utan fick som sagt, experimentera lite!

Vanligtvis blandar man ut pulvermixen med 2-3 ägg,  ca ½ dl vatten och ca 1,25 dl olja.
Idag blandade jag i 1 dl vatten, 1 dl kakao, bytte ut oljan mot en mix av flytande smör och olja, 1 dl ljus sirap och 3 ägg. Bakmixen har en mycket speciell men god chokladsmak som jag nu försöker förädla. Muffisen står i ugnen och det ska bli spännande att se och smaka på slutresultatet!

Jag skriver snart igen, kram Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Spännande att mixtra med olika bakmixer! Muffinsarna ser jättegoda ut. Hoppas att du har haft en jättebra jul!

    SvaraRadera