sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 15 december 2009

Julkalendern - lucka 15

Bakom lucka 15 finner vi en ny tävling som går i hälsans tecken. Efter bullar, tårtor, kakor och godis kan det vara dags att tänka lite på hälsan! Jennifer på Saltå kvarn har varit snäll och sponsrat med ett presentkort på Min müsli där du själv kan välja vad som ska finnas i din egendesignade müsli, en riktigt smart idé!
Så missa inte chansen att tävla om ett presentkort, regler ser du nedan.


Jag tävlar om ett presentkort från Min müsli.nu hos Bagerskan.
Var med och tävla här du också!


Reglerna är enkla och alla kan vara med!

Tävlingsreglerna
- Besök Min musli.nu och välj ut tre ingredienser du vill ha i din müsli.
- Kommentera detta inlägg med vilka dina tre ingredienser är och vad dina förhoppningar, drömmar och visioner över 2010 är! Vad vill du göra/vad hoppas du kommer att hända?
Glöm inte ditt namn och länk till din blogg.
- Länka om min tävling i din blogg med text o bild och med länkar till både Min musli.nu och Bagerskan. Se till att länkarna fungerar.
- För er som inte har någon blogg, gör som ovan men maila istället 5 vänner om tävlingen och kommentera detta inlägg. Glöm inte att ange namn och din email-adress.

Tävlingen avslutas tisdagen den 22 december klockan 24:00!
1 lycklig personer vinner och presenteras den 23 december.

Lycka till allihopa!

Kram Karin

Share/Bookmark

18 kommentarer:

 1. I min müsli vill jag ha aprikos, blåbär och tranbär.

  Mitt 2010 blir året då jag kommer att avsluta mina studier och bege mig ut på arbetsmarknaden, så förhoppningarna är att kunna hitta ett jobb som passar mig. Jag vill även resa och upptäcka nya platser på jorden. Vi flyttar till en ny och större lägenhet och jag vill umgås mer med mina vänner och min familj, jag har nämligen insett att det en dag kan vara försent att göra det och därför gäller det att ta till vara på tiden man har tillsammans.

  Jag märker att jag bara började skriva på och att det blev ganska långt, så jag avslutar här, men kan gärna fortsätta om du vill ;)

  SvaraRadera
 2. Min email är för övrigt funktavla[at]gmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag vill gärna vara med i din tävling.Mitt 2010 innehåller ett nytt jobb kanske.Jag har i dagarna lämnat in en ansökan på ett nytt jobb. Har varit på min arbetsplats i 28 år och har nu insett att det kanske är dax att pröva mina kunskaper inom ett annat yrke. Hoppas på tur i både det ena och andra

  SvaraRadera
 4. Helt klart en spännande tävling.
  Men jag är nog lite tråkig. Äter inte musli.
  Men jag återkommer gärna hit igen ändå.
  Ha det gott.
  Klems Synnöve.

  SvaraRadera
 5. Tranbär, mango och valnötter. 2010 kommer vara året då jag hittar tillbaka till mig själv, växer som människa och slutar låta folk trampa på mig !!

  SvaraRadera
 6. Svar: Vilken rolig tävling =) Den ska jag försöka komma ihåg att delta i någon dag.. Jag hinner nämligen inte nu,... Men jag älskar müsli =)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag vill gärna vara med och i min müsli vill jag ha pumpakärnor, hasselnötter och solrosfrön :)
  Under 2010 skulle jag vilja gå ner i vikt cirka 20-30 kilo och så skulle jag vilja köpa ett café (oförenliga drömmar kanske ;)). Och så hoppas jag att mina nära och kära får vara friska.
  Har ingen blogg så jag mailar och tipsar istället.
  acwse(at)hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag vill gärna vara med. I min müsli skulle jag vilja ha blåbär solrosfrön o rostade sesamfrön.

  Mina drömmar o förhoppningar inför 2010 är att vi ska få till en grusuppfart till huset. Att jag får vara frisk o lycklig. Att min sambo, mina katter o andra nära o kära är friska o lyckliga. Att vi får ändan ur o kanske gifter oss någon gång. Sedan skulle jag vilja börja med någon rolig motionsform.

  Håller tummarna för vinst.

  Länkar i högerkanten på http://iannasliv.blogspot.com

  SvaraRadera
 9. ...att mina nära och kära får vara friska och krya. Att det händer saker i min sons skola så att han mår bra och inte blir mobbad och hotad varje dag. Att jag själv fortsätter att vara snäll och inte slår någon på skallen, även om jag skulle vilja det ibland.
  Sveriges gladaste man,
  alias pappa B

  SvaraRadera
 10. Nu äntligen har jag en minut över o ska få ordning på mitt deltagande i denna tävling!!! Självklart som Saltå galen måste jag delta, åker ju dessutom förbi där varje dag till jobbet...

  Min musli måste innehålla Gojibär, Canihuagroddar o Solroskärnor

  Vad jag önskar av 2010? Förutom det som vi alla önskar så som friskhet, godhet etc önskar jag att det ska ske ett mirakel 2010!!!

  Länk till min blogg: http://vendelasmamma.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-bagerskan.html

  SvaraRadera
 11. Jag väljer gojibär, pistagenötter och blåbär. Jättesmart idé att få plocka ihop sin egen müsli.

  Mina önskningar och planer inför 2010 handlar mycket om att jag ska ta bättre hand om mig själv. Sluta stressa kan jag nog inte lova men att sluta slarva med frukost, lunch och att ge mig tid för träning och sånt jag tycker är kul kan jag nog klara av. Jag har redan börjat att boka in roligheter i min kalender! :)

  PS. En länk finns här:

  http://evamar.blogg.se/2009/december/musli-22-december.html

  SvaraRadera
 12. Jag är gärna med o tävlar! Älskar Saltå kvarns müsli! Har handlat därifrån flera ggr redan =). 3 ingridienser som alltid finns i min müsli är hackade hasselnötter, solroskärnor och valnötter. Tycker inte om frukt i müsli...

  Mina drömmar och förhoppningar för 2010 är först och främst att alla mina nära och kära ska få fortsätta att må bra och vara friska. Jag hoppas att vi kommer att flytta "hem" igen efter en vistelse 30 mil hemifrån. Jag hoppas att jag blir frisk och kan börja arbetsträna efter nästan 3 år borta från arbetsmarknaden. Att vi blir gravida under 2010.

  Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/december/presentkort-min-musli.html

  Hoppas på tur!

  SvaraRadera
 13. jag är med. ingredienserna jag fastnade för är •Russin i mörk choklad, •Russin i mörk choklad och •Mandel med kanel. en riktig gottegris!

  min dröm och förhoppning om nästa år är att jag får min efterlängtade egna lilla familj!

  har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/december/presentkort-min-musli.html

  maiL: litenmentuff@live.com

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Jag vill gärna vara med och tävla och de tre ingredienser jag definitivt ska ha med är solroskärnor, aprikoser och hasselnötter.

  Min förhoppning för 2010 är att jag får jobba kvar på mitt jobb. Min dröm är att få ordning på trädgården med massor av gott i landen. Min vision är att börja simma igen. Jag saknar det verkligen. Jag vill lära mig att tova ull och jag hoppas hoppas att barnen får en liten kusin!

  Jag har länkat här: http://jenniahlgren.blogspot.com/2009/12/tavla-om-ett-presentkort_1232.html

  Kram Jenni

  SvaraRadera
 15. Jag vill vara med :)
  De tre ingredienser jag vill ha är hallon, hasselnötter och pumpafrön :)


  Mina förhoppningar,för 2010 är att jag ska få ett jobb nästa år när det är dags för mig att jobba igen efter min mammaledighet, Och att vårat bröllop i juni blir precis som vi önskat och att hela min familj får hålla oss friska genom 2010 :)


  jag har länkat här..

  http://hellastavlingsblogg.blogg.se/2009/december/musli.html

  SvaraRadera
 16. Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle gärna vilja ha hallon, blåbär och aprikos i min musli!

  Mina förhoppningar och drömmar över 2010 är att få åka utomlands tillsammans med mina närmsta vänner och ha ett underbart år med många roliga händelser! =) Jag skulle gärna vilja testa på nya saker och lära mig ett nytt språk! =)

  Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/december/vinn-ett-presentkort-fran-min-muslinu.html#comment

  Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

  Hoppas på tur!
  /Jessica

  SvaraRadera
 17. Jag är imponerad att läsa en sådan kraftfull berättelse om Blogger: Bagerskan - Skicka en kommentar. Jag kommer att lägga upp en länk på min kupong webbplats till detta blogginlägg. Jag kommer tillbaka för att läsa mer.

  SvaraRadera