sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 18 november 2010

Underbara plåtaskar!

 
Härom veckan fick jag ett paket från Lyxiga Plåtburkar med två av deras nyaste burkar. En för choklad, ja varför inte praliner och en för kakao, Oboy skulle nog passa ännu bättre! *ler*
Har ni missat företaget Lyxiga Plåtburkar kan jag varmt rekommendera ett besök i deras webbutik, jag kan nästan lova att ni kommer hitta både en och två burkar som ni gillar. Dom garanterar att vara billigast och är supersnabba på leverans!
Frakten kostar 29 kr och beställer du innan kl. 13 så skickar dom dina lådor samma dag, inte illa!

Stort tack till

lyx2[6]
Kram Karin
w_600_praliner_rosa 
w_600_kakao_lila

3 kommentarer:

 1. Hej.jag har 2 tävlingar på min blogg där du kan vinna bamse pepparkssaks formar och en massa muffinsformar,och den andra tävlingen kan man vinna ett wilton muffinsträd.så hoppas du besöker mig på www.smulansbakblogg.blogspot.com
  och lycka till.

  SvaraRadera
 2. Gud vilka fina burkar, VILL HA!
  Tänk att ha hela skafferiet fullt med bara såna burkar, vilken dröm :)

  SvaraRadera
 3. Smulansbakblogg - det vill man ju inte missa... *ler*

  Pernilla - ja verkligen, jag samlar på mig dom, en i taget...! *ler*

  SvaraRadera