sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 24 november 2010

Små julgranskulor

Så var denna dagen redan slut, veckorna går verkligen alldeles för fort och snart är det jul. Hinner liksom inte med allt jag vill göra, i helgen ska jag utöver en tårta även försöka baka pepparkakor med barnen. Mysigt!

Bakdagen i skolan var tyvärr inte en av dom roligaste dagarna. Vi är just nu i ett skifte där vår gamla lärare Carina ska lämna över till vår nya lärare Camilla. Något som är jobbigt för oss alla, klassen är allmänt orolig över hur det ska bli men ser samtidigt fram emot det hela. Samtidigt verkar vår gamla lärare inte ta det lika bra tyvärr, idag har hon fräst åt nästan alla i klassen. Verkligen jättetråkigt. Hon har minst sagt visat sin mindre vackra sida och kanske beror det på den stora omställningen i att en annan person ska ta över. Det är å andra sidan ingen som tvingar bort henne utan hon har valt att sluta då hon fått ett bättre erbjudande. Riktigt tråkigt!
Vår nya lärare Camilla verkar vara en riktigt bra tjej som dessvärre inte är lika bra på att just baka bröd, men det hoppas vi löser sig med att kanske andra lärare kan hjälpa till med just den biten.

Trots allt så har jag och Petter idag bakat massor med vörtbröd och ett gäng pepparkaksmuffins som vi dekorerade med små julgranar, blev verkligen jättesöta!
Jag var sugen på att göra små pepparkaksgubbar men det var alldeles för pilligt och tidskrävande så det får jag leka med hemma istället, kanske i helgen… *ler*

Nej, nu ska jag umgås lite med min man som sitter ensam i tv-soffan.
Massor med kramar till er alla, Karin

PS. Utöver en allmänt dålig dag så börjar min kamera nu ge upp hoppet om att fungera, därav saknaden av bilder. Hjälp, hur ska jag lösa detta…!?!

75169_460027347514_714632514_5387809_3999079_n

6 kommentarer:

 1. Oj vad mumsigt! Jag bakade också pepparkaksmuffins häromdagen men de blev inte så fint dekorerade som dina, men goda ändå!

  SvaraRadera
 2. Vad söta! Pepparkaksmuffins står på min "att göra"-lista i december :)

  SvaraRadera
 3. Vilka söta små granar, jag gjorde också pepparkaksmuffins igår, men har inte hunnit provsmaka de än.

  SvaraRadera
 4. Trist med de där du skriver om skolan.. hoppas allt löser sig till de bästa!! :)

  Supersöta muffins!!

  SvaraRadera
 5. Bakmammorna - Det är ju smaken som räknas... *ler*

  Linda - Det är gott med pepparkaka i alla former!

  Ulrika - jag får skriva upp kamera på min önskelista... *ler*

  Ulrika M - gissar att dom är jättegoda!

  Susanna - Ja det ger en klump i magen, hoppas det är bättre på måndag!

  Kramar till er alla, Karin

  SvaraRadera