sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 9 november 2010

Lugnt just nu...


Ja just nu är det ganska lugnt, provet är avklarat, håret är klippt och ögonbrynen ansade... *ler* Fredagen närmar sig med stormsteg och jag kan inte säga att jag direkt blir lugnare... Försöker intala mig att jag inte kommer vinna, blir då lugnare + att jag inte blir så besviken om jag nu inte skulle vinna. Att bara vara nominerad och dessutom vara en av finalisterna är enormt stort för mig just nu! Otroligt glad och stolt!

Provet idag gick ganska bra, kunde allt utom en fråga där jag gjorde en chansning vilket visade sig vara helt rätt... Puh! Efter provet frågade Sun, en av de kinesiska tjejerna, om provet verkligen skulle handla om strålning och who...? Eh, nej., arbetsrättsfrågor! Då visade det sig att tre klasskamrater fått fel prov och genomlidit alla frågorna utan att direkt kunna något alls. Och ingen hade vågat säga något!! När lektionen var klar fick dom snällt stanna kvar och göra det riktiga provet. Stackarna...!

Jag har som ni ser även klippt mig, otroligt skönt då håret var riktigt risigt. Det var en söt och duktig tjej på Studio Pink här i Kristianstad som klippte mig, det visade sig att även dom skulle upp till Stockholm i helgen, fast till en frisörmässa. Jag berättade om min bakblogg och vi kom in på ämnet mat. Det visade sig att hon gärna lagar mat i sin vattenkokare, allt från korv, ägg och makaroner... *ler* Jag tipsade henne om att hon oxå skulle börja blogga, kan man laga mat på en kaffekokare (en av finalisterna) så varför inte en vattenkokare.

Jag vill även tipsa om Kungsörnens pågående tävling där man kan vinna eko-produkter från Kungsörnen, och att ditt recept exponeras i butik med länk till din blogg. Dessutom publiceras ditt recept på Kungsörnens hemsida.Det ni...! Jag är inte själv med och tävlar pga av tidsbrist men det hade varit kul att vinna, eller hur!
Tävlingsregler

Kopierar bilden ovan och lägger den tillsammans med den här texten på din blogg. Lägg även till ditt godaste recept på eko-bröd. Lägg sedan en länk till detta inläget i kommentarsfältet. Sedan uppmanar du dina läsare som har bloggar att göra samma sak. De ska dessutom lägga en länk till inlägget i ditt kommentarsfält – så att vi vet vilka som är med och tävlar. Då är ni alla med och tävlar om eko-produkter från Kungsörnen och äran att få sitt recept exponerat i butik, och en länk till sin blogg. Dessutom publicerar vi receptet på Kungsörnens hemsida.

      Brödet ska i så stor utsträckning som möjligt vara bakat på ekologiska ingredienser. Kungsörnen utser vinnaren baserat på hur recepten är sammansatta. Provbakar tre bröd och godaste brödet vinner.
Vi tävlar fr.o.m. v 44 t.o.m. v söndag 45

Stort lycka till!

Kram o god natt, KarinShare/Bookmark

8 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar! Jag kollade in kartan över bakbloggare och nu undrar jag hur jag gör för att komma med på den? :)

  SvaraRadera
 2. Jag är med ;)

  http://sockerpasta.blogspot.com/2010/11/tavla-med-kungsornen.html

  SvaraRadera
 3. Hejsan Karin!! Vad fin du blev :) Haha vad roligt att laga mat på de visset. Sätten är månaga. Du skrev i en komentar till mig om Bakbloggskartan. Kollade in på din karta och de är ju rätt intressant vad man befinner sig i landet. Vi bor ju inte så långt från varandra. Men jag är kanske lite trög men jag fattar inte riktigt hur jag ska göra. Lycka till i helgen Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Karin,
  Du har vunnit lite god choklad på min blogg. Om du mailar mig din adress så kommer den på posten inom kort. Grattis till den vinsten och ett Stort Lycka till! på fredag.
  Kram
  Gun/Kaksmulan

  SvaraRadera
 5. Har precis hittat hit! Måste bara säga vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för ditt inlägg! Jag undrar, precis som Pernilla hur man bär sig åt för att hamna på kartan?!
  När det gäller den lilla pralingen så smälte jag bara chokladen i micron och lät den sedan svalna/ stelna något. Sedan fäste den fint i formen! Jag använde aluminiumformar, vet inte om det gör någon skillnad.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Vad FIN du blev i din nya frisyr!

  Förresten, Karin. Jag är gärna med i din bloggkarta, har ju missat den helt! Aj, aj aj!

  Som du vet bor jag ju i Jönköping :-).

  Ha en underbar dag,
  Kramar från mig

  SvaraRadera
 8. Du har en award att hämta hos mig om du är intresserad

  SvaraRadera