sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 7 november 2010

Äntligen!

Åh vad det känns gutt när ens idé blir verklighet, denna har jag verkligen kämpat länge med men nu äntligen gick det som jag ville! Yes! Mjölkchoklad och Bailys-kladdkaka med Bailys-smörkräm och marsipan. Mums!

Färgglad och fin, i regnbågens färger…!
Så jäkla nöjd!

Kram Karin

Smör och choklad Ägg och socker oljad o mjölad Perfekt!    Finputsning...  Det saknas något...  Pärlor!

Detta är mitt bidrag till Månadens sötsak - Färgglatt




Stort tack



16 kommentarer:

  1. Så fräsig! Härligt med regnbågens färger!

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fin den blev. Jag gillar verkligen de där formarna, men det är ju synd om det är så svårt att få ur kakan :S

    Kul att se dig i Aftonbladet :) Den kladdkakevarianten ska jag definitivt prova framöver!

    SvaraRadera
  3. YEY!!! TJOHOO!! Vad kul att se att det gick denna gång. Härlig dekorering tycker jag :)

    TACK förresten för att du la ut receptet på kladdkakan. Blev genast sugen. måste bara köpa hem lite spliiiiit ;)

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig kaka... kaninte annat än bli glad när man ser den!

    //Sofia

    SvaraRadera
  5. Så gott det ser ut, kul att du lyckades med bakformen tillslut

    SvaraRadera
  6. Vilken smaskig kaka det ser ut att vara. Vart har du köpt formen? Tack för en jättekul blogg att följa!

    SvaraRadera
  7. Tänkte dela med migg av ett tips när det gäller silikonformar (funkar på Tupperware iallafall) och det är att diska silikonformen precis innan man ska använda den och skölja av med kallt vatten, och sen torka den. Sen ska den vila minst 15 min för att släppa taget om kakan.
    Din kaka blev jättefin!

    SvaraRadera
  8. åhh vad gott det låter och vad fin :)

    Dend är bloggkartan blev jag sugen på att få en plats i. Hur gör man då?

    SvaraRadera
  9. Härligt att det fungerade tillslut! Skam den som ger sig.
    Ang kommentaren på min blogg: Jag är ju redan med på kartan, men ska jag göra något mer på min egen blogg?? /Sarah

    SvaraRadera
  10. ja detta var en av de finaste tårtorna jag har sett! var har du hittat så många olika färger? och viktigaste frågan, VAR ha du köpt formen? den vill jag ha.

    SvaraRadera
  11. Så bra du lyckats med den här verkligen!!!

    SvaraRadera
  12. Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

    SvaraRadera
  13. Stort tack för alla era härliga kommentarer!

    Anonym - Bagerskan is on facebook;
    http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Bagerskan/206342363571

    Kram Karin

    SvaraRadera
  14. Den ser verkligen smarrig ut.
    Men vad är det du har på? Sockerpasta?

    SvaraRadera