sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 15 november 2010

Fel men rätt ändå

IMG_8458 IMG_8459IMG_8460 IMG_8461

Ja ibland blir det bara helt fel. Som idag då jag och Annelie skulle göra Kanapéer som egentligen görs på Wienersmördeg så hörde jag bara ordet Wienersmördeg. *suck* Så det blev inga Kanapéer utan vi fick snällt göra wienerbröd istället, dock bra övning på att kavla och göra treslag. Annelie gjorde Wienerlyktor fyllda med mandel-remonse och hallonsylt, jag gjorde Blonderbröd. Två olika sorters wienerbröd. Vi bakade däremot inte av dom utan allt åkte in i frysen då vår skolbutik är stängd på måndagar.

Imorgon så ska vi på studiebesök hos NordMills i Malmö, ett företag som säljer mjöl och andra spannmålsprodukter till bagerier och annan livsmedelsindustri i Sverige.
En rolig utflykt med en tidig morgon, redan klockan sju ska vi vara vid stationen, ingen sovmorgon i morgon med andra ord utan en tidig sänggång för min del! *gäsp* Det tär på krafterna att veckopendla, somnade när jag pluggade till provet i Hygienkunskap som vi har på torsdag.
Apropå prov så viskade en liten fågel i mitt öra att jag klarat provet i Arbetsmiljö och säkerhet mycket bra. Otroligt skönt!

Nej, nu ska jag titta en stund på tv, sen är det natti natti!
Kram Karin

2 kommentarer:

 1. GRATTIS till att du klarat det, känns väl himla bra va???

  Kul att träna på mera vikningar ju, då är ni ju experter på det snart.

  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 2. Ina - ja övning ger färdighet som det heter... *ler*

  Kram Karin

  SvaraRadera