sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 3 november 2010

Vinter vit

Marabou har nu kommit ut med sin första vita choklad – Vinter vit. Och jag var en av de 1100 som fick chansen att vi facebook köa om att få prova deras nya choklad! Den har nu äntligen fått komma fram ur sin gömda vrå och i lördags gjorde jag vit choklad mousse/fluff av den, riktigt gott! Den var len och fräscht vaniljig i smaken. Rekommenderas!!
Plus i kanten för inslagspappret i guld, det gav tankarna till Willy Wonkas chokladkaka! *ler*

Har ni smakat? Vad tyckte ni?

Kram Karin

IMG_8085 IMG_8089 IMG_8087 IMG_8090

5 kommentarer:

 1. Köpte den häromdagen, för det är ju kul att prova nya saker. Jag gillade den inte, alldeles för söt och för mycket vaniljsmak. Tacka vet jag Lindt. Smaken är olika! :)

  SvaraRadera
 2. Inte smakat....ännu!!! Gillar att de kommer med lite limited edition-smaker!!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar vit choklad men tycker att det är godare utan vaniljsmak. Kan däremot tänka mig att den är otroligt god att baka med.

  SvaraRadera
 4. Fick oxå hem en via FB, mkt god choklad! Hela förpackningen kändes lyxig!

  SvaraRadera
 5. Provade att göra chokladmousse på den, supergott! Hade syrliga hallon till vilket var en kanom kombo =) Men att äta den rakt av tyckte jag inte var nån hit, för söt.. Men då är jag ingen älskare av vit choklad över huvud taget!
  Sara

  SvaraRadera