sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 21 november 2010

Rammstein-tårta!

IMG_2271 IMG_2274IMG_2279 IMG_2272

Sanna, en nybekant men ack så trevlig tjej, önskade sig en Rammstein-tårta till sin son Axel som fyller 17 imorgon. Till att börja med ville de ha en liten tårta, svart marsipan med Rammstein-logga, fylld med vit chokladmousse och marinerade jordgubbar.
Då min svarta marsipan var nästintill slut så fick jag blanda mig fram till grått och marmorera färgerna med varandra, blev snyggt ändå tycker jag! Dessvärre blev det lite stressigt mot slutet då jag tänkte lämna tårtan i samma veva som jag körde dottern till helgens andra barnkalas. Men jag är ändå nöjd!
På lördag kommer jag göra tårta nummer två till Axel, en favorit i repris fast denna gången ska jag se till att ha svart marsipan hemma så det räcker och blir över! *ler* Då tänkte jag även få till Rammsteins namn på tårtan…

Som vanligt så bråkade min kamera och batterierna var urladdade, men snälla Sanna & Axel var gulliga att fota tårtan åt mig. Stort tack kära vänner!!

Vilken är er Rammstein-favorit?
Min är “Du hast”!

Kram Karin

6 kommentarer:

 1. Grym tårta! Måste få skriva om den på min blogg, är det ok? Och att jag lånar dina bilder? Länkar givet till dig och skriver att det är dina bilder. Tuff tårta!

  Min favorit är..hm..svår fråga. Frühling in paris? De rockar live iaf!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken cool tårta! Jag såg Rammstein i solnahallen för en massa år sedan, det var grejer det!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tårta! "Du hast" är nog min favorit också, fast det är nog den enda jag vet namnet på också även om jag hört fler låtar. :-)

  SvaraRadera
 4. Camilla - självklart!

  Ida - låter som en häftig upplevelse!

  Erika - Nej, jag kan inte så många fler låtar heller... haha

  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Tack Karin! Har gjort ett litet inlägg, blev så imponerad av tårtan :D

  SvaraRadera
 6. Ååå, det här var verkligen det coolaste jag sett på länge! Skulle bli brutalt glad om någon gav mig något så fint, skitbra gjord!

  SvaraRadera