sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 8 juni 2010


Pyssloteket är kanske inte en butik renodlad för oss tårtmakare men med lite fantasi kan man hitta många fina saker att dekorera sina tårtor och cupcakes med. Vad sägs om att dekorera tårtan med ett vackert band som en vinranka eller dekorera cupcaken med ett vackert gult band?  Denna spets ger din tårta lite extra glans och lyx! Varför inte skriva ner alla tårt-recept i en anteckningsbok och dekorera fint eller ett album där du kan sätta in bilder på alla dina härliga tårtbilder! Hos Pyssloteket finns massor med fina saker, inget du vill missa!!


Pyssloteket har även en tävling just nu...Text kopierad från Pysslotekets blogg

Nu när Viktoria och Daniel ska få äta bröllopstårta så vill ju vi vara med och ta del av den och vad passar bättre än en tårtig tävling här på Pyssloteket:
Scrappa prinsessbröllopets bröllopstårta!

Vilken tårta de faktiskt ska äta på bröllopet är en hemlighet så använd din fantasi. Gör ett tårtrelaterat alster, det kan vara en LO, ett kort, en ask, det kan vara papperspyssel, decoupage, träskrin, pappaskar…
Precis vad du vill! Utseendemässigt är kravet att det ska vara tårtigt och värdigt ett bröllop av kunglig rang. För inspiration och tips om hur man gör en riktigt god tårta som man kan äta upp får du hos www.bagerskan.se
Självklart vill vi ha ett nygjort alster för just den här tävlingen. Maila in bild/bilder på ditt bidrag till brollop@pyssloteket.se så lägger vi ut det i Pysslotekets Inspirationsblogg. Blogga gärna ditt alster när du mailat det till oss. Och länka till tävlingen i din blogg. Sista tävlingsdag för den här tävlingen är lördagen den 19 juni. Vinnaren kommer att röstas fram av er bloggläsare efter den 19juni.
Vinsten är, förutom äran, ett dekorationskit till ett värde av 150 kr. Dessutom så lottar vi fram en vinnare! Den här vinnaren får ett dekorationskit till ett värde av 50kr.
Så välkommen att tävla tårtigt på Pyssloteket!

En lite annorlunda men klart rolig tävling, eller hur!?

Kram Karin

Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar