sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 21 juni 2010

AntagningsbeskedNu ska jag bara bestämma mig...

Har några arbeten jag måste söka också + diskutera hur det kommer fungera med min kära make, han kommer som sagt bli helt ensam med barnen under veckorna. Det hela känns jättekul men samtidigt lite kluvet, det krävs lite fundering innan jag bestämmer mig...!

Kram Karin
Share/Bookmark

5 kommentarer:

 1. jag tycker att du ska satsa! det är ju en bestämd tid så jag tror ni klarar det! :)

  SvaraRadera
 2. Det låter jätteroligt med utbildningen Bageri/konditori, men det är inte helt lätt att släppa familjen heller. Det finns både för- och nackdelar med båda valen.
  Kram Erika

  SvaraRadera
 3. Förstår att det blir lite knivigt när utbildningen ligger så långt ifrån, hoppas ändå att u kan genomföra utbildningen, den passar dig som handen i handsken... :)

  //Kram Anki FJ

  SvaraRadera
 4. Hej Karin! Förstår om du har beslutsångest!! Inte lätt att släppa familjen... Men tänk att det är det du velat länge, en dröm... Den kommer inte igen!! Det är en tid framöver som du måste kämpa, sedan är drömmen uppfylld! Jag håller en tumme för dig!!

  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Man ångrar nog ofta mer det man inte gjorde än det man gjorde, så släpp dina tankar om hur det borde vara i en familj och satsa på dig själv. Glad mamma = glad familj.

  SvaraRadera