sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 15 juni 2010

Praktikdag 28

Trots idogt tidig uppstigning vid 04:00 *pip* så är jag lika trött varje morgon, tycker man borde vant sig efter nästan 6 veckor, men icke. Utan min kopp the och obligatorisk morgonsurf hade jag inte varit rolig att vara med på jobbet, gillar inte att gå upp ur sängen och direkt till jobbet. Nej, jag vill vakna lite först + få lite mat i magen trots den arla morgonstunden. *ler*

Jag visste att min dotter Linnéa hade dagisavslutning någon gång denna veckan och i min trötthet o förvirring har jag glömt att skriva upp exakt NÄR i kalendern. Dock ganska inställd på att det skulle vara imorgon men ringde ändå till dagis för att dubbelkolla. “Jadå, vi har avslutningen idag kl 9, ni är så välkomna!”
Jahapp. Det blev ganska fort en av dom kortare dagarna på praktiken idag även om vi fick en hel del gjort fram till dess. Det kändes inte helt okej att lämna jobbet sådär men då min lilla dotter nu blivit en stor tjej och till hösten börjar Nollan (förskoleklassen) så ville jag inte missa avslutningen på dagis och avtackande av fröknarna.
IMG_5992

Min lilla söta dotter med plockade blommor till fröknarna.

På dagis bjöd dom på hembakad jordgubbstårta (kan aldrig bli fel) och här hemma fortsatte vi kalasande med att smaka Frödinges bröllopstårta. Dock rejält besviken både till utseende och smak. Vet inte om tårtan fått en smäll på vägen hem från affären men den var långt ifrån så slät och fin som på bilden. Och smaken var ingen sensationell höjdare heller, en vanlig Princess-tårta är godare! En annan miss från Frödinge sida är att inte beskriva tårtan mer än just en bröllopstårta. Jag vill veta vad den smakar, vilken sorts fyllning det är i och inte bara ingredienserna! Bättring!

Kram Karin
 

1 kommentar:

  1. Imponerad av att du klarar av att gå upp så tidigt! Själv är jag trött kl 8 på morgonen till och med, sover helst till 9 om jag får :) Skönt med sommarlov.

    SvaraRadera