sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 11 juni 2010

Jag har blivit rånad!!

Igår var det student-kalas igen och min present var tre smaskigt goda tårtor! En av tårtorna var en klassisk jordgubbstårta och för att inte jordgubbarna skulle blöda sonder hela tårtan valde jag att köpa dom på plats, direkt efter utspringet.

Vi stannade till vid Willys och jag sprang till frukt o grönt för att snabb handla två paket gubbar. Jag hejdade mig dock ganska fort när jag väl fick se kilo-priset. Först trodde jag att jag hade läst fel, kan inte stämma?! Sen läste jag vidare; ursprungsland; Belgien. Jag trodde knappt mina ögon, priset hade varit rimligt om jordgubbarna var svenska men icke. Det kändes snarare som en rip-off för alla familjer som firar studenten, nu jäklar ska dom få betala... *hehe* Det tragiska i efterhand är att jag kunde ha handlat jordgubbarna i vår lokala butik, men jag tyckte dom var dyra när dom kostade 35 kr litern.

Jag var så sur och arg att jag (nästan) skällde ut den stackars kassörskan (inte hennes fel) med orden "Jag trodde det var billigt på Willys!?!" Hennes motreplik var "Men det är dyrt med jordgubbar..." Nej, så jäkla dyrt är det faktiskt inte! Dåligt Willys, riktigt dåligt!!

Vad jordgubbarna kostade?!?
99 kr kilot, en ynka liter för 50 kr och det på Willys!!
Dom jordgubbarna åt vi med andakt!

Kram Karin

Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Ojdå. Det var dyrt. Här kostar dom "bara" 25.

    SvaraRadera
  2. Det var dyrt, men det beror väl på inköpspriset också... Willys måste ju tjäna sin slant, och det är inte kassörskorna som sätter priserna heller :)

    Kram

    SvaraRadera