sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 17 december 2011

Tjugoförsta luckan – Dr Oetker

2011-12-15gg
Ett härligt paket fyllt med roliga bak-saker från Dr. Oetker, allt från strössel, tårtmousse, sockerpasta och kristyr. Som grädde på moset lägger jag till ett gäng klubbor som man kan göra vackra fönster-kakor med.

Tävlingen är öppen för alla!
För att vinna detta härliga paket vill jag att du ska berätta i en kommentar vad du skulle göra för gott och med vad i paketet. Glöm inte ditt namn och din e-mailadress
(ej hem-adress!)
Tävlingen pågår i 4 dagar och avslutas tisdag 20 december!


Kram Karin

124 kommentarer:

 1. Oj vad mycket sött. Jag skulle nog göra en pepparkaksljuslykta där jag smälter ner klubborna till "fönstren". Sedan skulle det nog bli en tårta som dessert till nyårsafton!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle baka chokladcupcakes med skumtomtefluff och sen skulle jag bjuda det till en av mina närmaste som älskar choklad och skumtomtar.

  Jennie
  jennie.blomsthrand@telia.com

  SvaraRadera
 3. Vilket paket! Det här skulle jag vilja vinna och jag skulle nog baka en fin tårta och exprimentera med alla fina strössel och allt.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag skulle göra min bästa väns favoritcupcakes, Leilas Christmas Cupcakes med vit chokladfrosting, sen skulle jag bjuda henne på dom och en stor kanna te!

  pleu_@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag skulle bjuda in alla vuxna barn jag känner och baka, pynta och ha allmänt kul nu inför jul!

  SvaraRadera
 6. Ååh!! Jag skulle göra så tjusiga cupcakes, tårta och annat gott jag bara kunde till min dotters allra första födelsedagskalas!♥

  SvaraRadera
 7. Glömde min mailadress: cutest(snabela)hotmail(punkt)it

  SvaraRadera
 8. Jag skulle baka en smarrig chokladtårta till mina kollegor, efter nyår ska arbetslaget splittras pga nedskärning!

  SvaraRadera
 9. Det skulle bli lite cupcakes till sonen 4-årsdag som är om några veckor och med pepparkakskryddorna blir det cakeballs med pepparkakssmak

  SvaraRadera
 10. Om jag vann skulle jag göra en härlig tårta till nyår,
  Skulle använda tprtmoussen & dekorera i sp. Skulle kankse även använda strössel beror lite på =)

  saralovdahl@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Jag skulle kanske laga små mini-tårtor av vanliga muffinsar, dela dem i två eller tre delar och fylla dem med tårtmousse. Sedan skulle jag täcka över dem med sockermassa och någon dekoration eller strössel på toppen som pricken i över i!

  Jag skulle alltså använda: Tårtmousse, sockermassa, muffinsformarna och kanske strössel.

  matildas.kafferep@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag skulle göra pepparkakscupcakes och variera dekorationerna i sockerpasta, rödfärgad frosting, strössel m.m.

  lo.wa@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Hej! Om jag skulle vinna skulle jag göra en mjuk pepparkakecupcake, färga sockerpastan röd, göra en tunn rund cirkel att lägga över, men toppa till den så den ser ut som en tomteluva. Skulle använda lite kristyr till att göra tofsen på luvan och bården runt om :)
  lonta_84@hotmail.com
  Veronica Swedin

  SvaraRadera
 14. Ah vilket underbart paket!! ja du, vad skulle jag inte baka med dessa saker. Det skulle bli olika slags muffins dekorerade med kristyr och stossel. Vad jag skulle gora med tart moussen vet jag inte riktigt eftersom jag aldrig har anvant sant (ar bosatt utomlands och har har vi inte sant). Men jag kan tanka mig en tarta med mousse till mina underbara kollegor.
  anioster@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle ge detta till min underbara lillasyster som älskar att baka. Hon skulle bli jätteglad och säkert göra en vackert dekorerad cupcake.

  SvaraRadera
 16. Då blir det att baka något sött, gott o vackert! Sedan bjuder jag in nära o kära bara för att dom är värda något gott i vintermörkret! :) Mvh. Linda - litt85@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. jag är med och tävlar!

  Jag skulle göra klart vårt pepparkakshus som jag påbörjade iaf. och sen lite roliga pepparkakor och muffins med diverse strössel på. mums.. å klubborna skulle ja nog mumsa i mig själv då barnen lagt sig :D

  mvh Nina
  nina_bergquist@bergnet.se

  SvaraRadera
 18. Åh, jag skulle till att börja med ta tillfället i akt och använda den änglakakform jag fick nyligen till att göra pepparkaksänglar med "fönster" i och kanske lite kristyr på för att flåda till det riktigt. :) Inspirerande kit det där!

  /Anna (mesmericanna@yahoo.se)

  SvaraRadera
 19. med pepparkakskryddorna skulle jag göra pepparkakor o sen pepparkakscheesecake av dem :)

  SvaraRadera
 20. Hej! Jag skulle göra en massa fina cupcakes och även använda karamellfärgen till att göra färgglada islyktor! (:

  (larssonhannah@live.se)

  SvaraRadera
 21. Min son Noah fyller 11 år i början av januari så skulle helt
  klart andvända sakerna till att göra en maffig mumsig tårta
  till min store son.

  med alla kristyr skulle jag göra coola cookies och
  decorerat med dom..barnen skulle fått hjälpa till
  vilket dom älskar

  tartpalatset@live.se

  SvaraRadera
 22. Ej med men har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/dr-oetker-2012.html

  SvaraRadera
 23. Anna-Maria Nilsson17 december 2011 kl. 10:41

  Jag vill baka miniatyrpepparkakshus att ha som placeringskort på julafton (kryddor, kristyr o "klubba som fönster") och till Kalle Anka-fikat vill jag bjuda på härliga cupcakes fyllda med tårtmousse, täckta med marmoreringsmelerad sockerpasta och ljuvligt strössel(formar, mousse, sockerpasta, färg o strössel)!
  Det var det hele!

  God jul!

  amcn1974(a)hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag skulle troligen göra som de flesta andra, nämligen baka Cupcakes. Aldrig gjort det förr, så jag skulle bjuda över min käre mor till mig för att baka cupcakes för första gången. Hon har nämligen inte heller gjort det. Men hon säger alltid "Nu ska vi baka det när du kommer hem nästa gång" men det händer aldrig.

  min mejl: justscream_@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag skulle baka chokladcupcakes med nåt härligt strössel på toppen.
  Min mejl: ca_almqvist@hotmail.com

  SvaraRadera
 26. Jag skulle göra en fin tårta till min lillebror som fyller år veckan efter jul med tårtmoussen och strösslet :) Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. jag skulle göra pepparkakor med karamellfönster och kristyr att hänga i granen (klubbor och kristyr och strössel) sen skulle jag göra fina jul/nyårs muffins,(muffinsformarna) fylla dom med den där tårtmosen, stansa ut lock av sockermassan, o garnera med all kristyr o strössel som är kvar :)
  Allt detta skulle jag servera med mitt eget julkaffe, det är kaffe med varm mjölk och pepparkakskryddor :) och istället för sked, en kanelstång med choklad på :)

  SvaraRadera
 28. Jag hade gjort ett pepparkakshus=)

  marina

  mina_olsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Jag skulle göra pepparkakshus, och en fin tårta! :)

  amanda123_321@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag skulle prova att göra muffins och täcka dem med sockermassan. Det har jag aldrig blivit färdig till det ännu :)

  (sommarfjaril @ gmail.com

  SvaraRadera
 31. jag skulle testa och göra sådandära fönsterkakor som du gjort. de blir så snygga. så självklart måste jag oxå testa mig på det.

  sen så fyller min sambo år i början på året så jag skulle göra en tårta med tårtmousse, sockerpasta, och dekorera med strössel och skriva text med kristyren. men jag skulle även göra muffins med hallon, då det är hans favoritsmak, och de skulle jag oxå dekorera med kristyr och strössel.


  min mail: mixenpixen@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Ett pepparkakshus att dekorera fint.
  Vänligen
  Monika.
  sannboken@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Jag skulle göra en väldekoreradtårta till min morfar som gick bort för exakt ett år sedan. Och bjuda in mormor och resten av familjen på fika!

  m.nilsson92@hotmail.se

  SvaraRadera
 34. Oj så mycket sötsaker! Jag skulle äta klubborna själv först och främst. :P Sen skulle jag baka pepparkakor och dekorera dem fint. Och kanske prova på cupcakes en gång till.

  sunnydrop@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Jag skulle baka och dekorera lite muffins till min födelsedag som kommer i början av januari.
  katarinalindborg@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Jag skulle göra en nyårs tårta av grejorna. Mycket glitter och glamour. Sabina_g_@live.se

  SvaraRadera
 37. Jag skulle göra en massa cupcakes med olika färger, smaker och dekorationer. Sen skulle jag bjuda alla mina elever på fika!!

  holmsmamma@hotmail.com

  SvaraRadera
 38. Jag skulle använda detta till en tårta till min sambo som fyller år i mellandagarna.
  Linda J lolinondoda@spray.se

  SvaraRadera
 39. Oj, här kan man göra mycket. Jag hade i alla fall gjort pepparkaksmuffins! Då hade jag använt pepparkakskryddorna och sen hade jag dekorerat de med sockermassan som jag färgat till rött för tomteluvor och grönt för granar. Och piffat till dem med kristyr!

  Så kul de vore att vinna detta paket =)

  GOD JUL!
  Idapida@banck.se

  SvaraRadera
 40. Om jag vann detta ljuvliga paket så skulle jag nog baka den maffigaste tårta soom vi smaskar på den 23:e, det är nämligen min fars födelsedag då. Jag skulle smaksätta tårta med pepparkakskryddorna och göra som mjuka pepparkaksbottner, fylla med tårtmoussen och dekorera med strösslet och pyntgelen:D Några cupcakes som går i julens färger grönt ooch rött skulle det mest troligt också bli..:)

  God jul önskar Jenny

  ynneej-mapelsirap@hotmail.com

  SvaraRadera
 41. Åh, jag vill vara med och tävla! Om jag vinner det söta kitet så skulle jag använda tårtmoussen, sockerpastan och kristyrtuberna till en riktigt god Nyårs-tårta, och sedan skulle jag använda muffinsformarna och strösslet till fina cupcakes till min sons 1-årsdag i februari ;-)

  Mvh Åse
  sulan_bulan@hotmail.com

  SvaraRadera
 42. Jag e med :-) Muffinsformarna skulle jag använda till och göra muffins.Kristyren till pepparkakorna.Resten skulle syrran få och göra gottesaker tillsammans med min son,Lukas.
  Vi håller tummarna, stora som små. Ha De!

  anderslukas@hotmail.com

  SvaraRadera
 43. jag skulle göra en stor och fin tårta med lite av alla baksakerna :D skulle bli god och fantasifull :)

  SvaraRadera
 44. Glömde skriva mailen..

  ulrika_h@live.se

  SvaraRadera
 45. Oj vilket härligt superpaket!
  Jag skulle göra småkakor och muffins med olika mönster och garneringar, egen pepparkasdeg & roliga målade pepparkakor . Detta skulle jag passa på att ge bort på julafton. Härligt med lite andra klappar!

  Kerstin

  jonsson.kerstin@tele2.se

  SvaraRadera
 46. Hejsan!

  Jag skulle göra en stor tårtbomb till nyår o sätt i lite tomtebloss vid serveringen.

  SvaraRadera
 47. Om jag har turen att vinna detta fina paket skulle jag nog spara det till min dotters födelsedag.

  Då skulle hon kunna bjuda sina kompisar på "konditor"-kalas,
  där varje barn får baka sin egen muffins som dom senare får dekorera och äta.

  //Petra

  petra@draktoft.com

  SvaraRadera
 48. Emma - williams mamma17 december 2011 kl. 16:44

  Jag är självklart med!

  Detta hade ju jag så gärna viljat vinna för vi bakar mycket nu till jul, peparkakor vi kan hänga i julgranen och att min son fyller 3 år den 23 mars, då blir det mycket bakande och en massa godsaker.

  Detta hade passat oss perfekt!

  Min hotmail: Emnitus@live.se

  *Nu håller vi båda tummarna här hemma*

  SvaraRadera
 49. Jag skulle garnera pepparkakor och göra en maffig tårta m.m
  liselotte.202andersson@telia.com

  SvaraRadera
 50. Om jag vann skulle jag göra små bakelser med tårtmousse i och massa olika strössel på och gå till min gamla arbetsplats Dagcenter för dementa så de får nåt riktigt gott, de blir så glada när jag kommer med hembakt till dom!
  Miriam
  luzen_89@hotmail.com

  SvaraRadera
 51. Jag är gärna med och tävlar och jag skulle göra en piffig moussetårta till nyår :D

  Mejl: Muppatostron@hotmail.com

  SvaraRadera
 52. Jag skulle försöka mig på att göra en riktigt blingad tårta a la dr. oetker :)

  min mail är hanna_ogren@hotmail.com

  SvaraRadera
 53. Oj så mycket skoj det var i den korgen :)
  Jag skulle vilja testa göra en pepparkakstårta och täcka den med sockermassan, och sen dekorera med kristyr.
  God jul :)

  SvaraRadera
 54. Jag skulle helt omöjligt kunna välja exakt vad jag skulle använda (lutar dock åt någon form av pepparkakstårta) men jag vet att korgen med innehåll skulle få gå åt till födelsedagstårtor till mina älskade små barn. Jag har alltid satt lite stolthet i att göra alla tårtor - alltid - själv och just den här korgen skulle definitivt göra "uppgiften" lättare. :)

  Min mejladress är ienannandelavlivet@live.se

  SvaraRadera
 55. Jag skulle baka en tårta! :D
  Strössel skulle jag ha till glass :D

  Min mejl:
  mallemusic@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Vilken supervinst - jag skulle faktiskt ge min älskade systerdotter detta fina paket för att baka något gott till sin moster, vad hon skulle göra - ja det vet jag inte

  anna.berglund70@yahoo.se

  SvaraRadera
 57. Jag är så förtjust på kakor som du har din blogg, Ett riktigt hastverk och Återvinning till exempel. Jag skulle baka två olika tårtor när vi får besök i januari och ta med en del av dina tårtor. Pepparkakskryddan skulle jag använda till en ostkaka.
  Anne
  anle@hotmail.se

  SvaraRadera
 58. Mahlin Larsson mahlin_larsson@hotmail.com17 december 2011 kl. 19:29

  Jag skulle försöka göra en svensk midsommarstång (av pepparkaksdeg) som står i en riktigt härligt pyntad muffin.
  Den skulle jag ge till min f.d. svärmor som är tyska, eftersom det var när jag bodde hos henne i Tyskland som jag upptäckte Dr Oetker och fick lära mig att vaniljsocker mäter man inte upp, det köper man påsvis!

  SvaraRadera
 59. Svårt, men pepparkaksmuffins skulle det nog bli och kanske ett litat pepparkakshus. Det skulle vara så roligt att vinna just detta paket för en bakgalen som jag!

  carola(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 60. Jag skulle baka cupcakes och olika pepparkaksfigurer tillsammans med en massa barn som skulle få använda sin fantasi genom att dekorera allt.
  Angelica
  pq_girl@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Till mosters gubbe skulle jag baka-
  muffins, tårta och kaka.
  På juldagen fyller han år-
  då får han detta med en kaffetår.

  //V

  puckhjall@hotmail.com

  SvaraRadera
 62. Skulle bli väldigt mycket olika saker :-) skulle nog börja med att göra några cupcakes samt pepparkokor :-)
  Emma S
  emmsa_152@hotmail.com

  SvaraRadera
 63. cupcakes,pepparkakor och ..macarons! Köpte massa receptböcker idag, från recept till macarons till chokladtryffel! Lite kul att vinna det här då jag är en 16 årig tjej som brinner för bakning!:)

  Kram
  mail: dimandilir@hotmail.com

  SvaraRadera
 64. Jag skulle baka med min son. Han skulle få "go wild" med strössel och kristyr. Han tycker att det är superroligt att få skapa fritt. Han är tre år och brukar säga att han gör konstverk :)

  /Linda

  lindanordin81(snabala)gmail.com

  SvaraRadera
 65. Skulle göra en smarrig tårta och bjuda hem stora familjen. Cupcakes med fina dekorationer. Pepparkakor med olika färger och namn...

  veronica_134@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Jag är en nybörjare när det kommer till bakning och lär mig än, men det här vore ett perfekt kit till att öva på exempelvis en tårta. :-) Jättefint paket!

  / Madeleine (nooodle@live.se)

  SvaraRadera
 67. Jag skulle baka pepparkakor med min 3årige son, då kunde han dekorera dem med vinsten och all sin fantasi!!

  jenny.albertsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 68. Åh vilket härligt paket :-)
  Jag skulle göra cupcakes med frosting färgad av färgerna, strösslet & kristyren somm dekoration.
  Sen skulle jag baka vanilj/kardemummabullar och ha i formarna.
  & såklart en tårta med tårtmoussen som fyllning och strössel uppepå grädden :-)

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 69. Jag skulle göra chokladmuffins och använda tårtmoussen som frosting och dekorera med strösslet. Jag tänker krossa klubborna och dekorera pepparkakor med krosset och kristyren. Sedan färgar jag sockermassan och gör små figurer av den.

  MVH Helena Nilsson
  E-mail: h_N_94@hotmail.com

  SvaraRadera
 70. Jag skulle ta hjälp av min dotter o baka o dekorera massa fina pepparkakor. Sen skulle nog moussen bli portions efterätter med fina dekorationer i sockermassa

  SvaraRadera
 71. Jag skulle göra riktigt fina, egna tårtor till min dotterns kommande namngivning! Eller fina och fina, är inte så bra på sådant men hemmagjorda och unika skulle dom bli i alla fall. :D

  Häls Johanna
  johanna.eriksson87@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Hej,

  Jag skulle ge detta paket till min syster. Hon är helt fantastiskt på att skapa! Hon bakar de mest ljuvliga bakverken genom att läsa recept och använda sin fantasi.

  Med detta paket hoppas jag få chansen att få provsmaka underbart julgodis =)

  elin.m.ring@gmail.com

  SvaraRadera
 73. Jag skulle göra pepparkakscupcakes och dekorera dem vackert med sockermassa, kristyr och strössel :)

  SvaraRadera
 74. Glömde mailen. (hannaxelsson@live.se)

  SvaraRadera
 75. Wow, vilket paket! Jag skulle baka massor med olika cupcakes och experimentera med olika färger, former och dekorationer. Är nybörjare på det så vore kul att få testa så mycket olika som möjligt :)

  SvaraRadera
 76. Jag skulle dekorera mina bakverk med det bland annat ett underbart recept som jag har på Björnbärs mousserande bitar med Brownie botten till.

  nettan.klar@gmail.com

  anette meg carlsson

  SvaraRadera
 77. 1 lott. Jag skulle använda det mesta på muffins på ett eller annat sätt. Sockerpasta och kristyr gör sig mycket bra som de är, tror jag, resten tål att tänkas på.

  Maria (marishkasenator@gmail.com)

  SvaraRadera
 78. Om jag vann skulle jag nog baka en tårta. Jag skulle färga marsipanen med grön karamellfärg, och göra en röd ros. Jag skulle även topppa med hjärtströssel. ;D

  moa.dahl@hotmail.com

  SvaraRadera
 79. hade bakat en massa julgott till min familj till julen

  SvaraRadera
 80. Skulle nog bli cupcakes fyllda med mousse o ett
  tjusigt sp lock. O lite kristyr
  Mica Karlsson
  KarlssonMica@gmail.Com

  SvaraRadera
 81. Hej,
  Jag vet precis vad jag skulle göra! Min dotter fyller år på julafton och varje år gör jag en prinsesstårta med tomtar på till henne. En tomte för varje år hon fyller. Dessa grejer skulle vara jättebra till detta.
  tessan.scilla@hotmail.com

  SvaraRadera
 82. Vi skulle absolut testa dina fina fönsterkakor, sen blir det cupcakes i många olika skepnader!
  christine.forsell@telia.com
  / Stine

  SvaraRadera
 83. vilken bra tävling!:D
  jag älskar att baka och gör det varenda vecka. Om jag vann så skulle jag baka pepparkakor, bullar eller kanske en jultårta!

  SvaraRadera
 84. Om jag vann så skulle jag ge den till min mamma som älskar att baka! Jag vet då inte vad min mamma vill baka. :D

  Haaannaah_@hotmail.com

  SvaraRadera
 85. Jag skulle göra muffins tillsammans med mina små kusiner som jag träffar alldeles för sällan. De skulle få dekorera precis som de ville med alla tillbehör från Dr. Oetker. Jag tror att muffinsarna skulle bli jätte söta o fina=) Så jag tävlar alltså om detta för att kunna få lite extra tid med de jag älskar.

  Hoppas att du och din familj får en trevlig jul.

  Mvh.

  Sandra =)

  SvaraRadera
 86. Jag skulle använda kristyren och låta mina barnbarn få dekorera sina egna pepparkakor!

  Mvh Birgit

  birgitmattsson@spray.se

  SvaraRadera
 87. Om jag vann skulle jag nog baka en tårta. Jag skulle färga marsipanen med grön karamellfärg, och göra en röd ros

  Mvh Mats

  hallbusfil@spray.se

  1st lott

  SvaraRadera
 88. Jag skulle nog ha en cupcakefrossa och testa flera olika sorter,
  och så skulle jag testa att göra fönsterkakorna om jag vann.

  staffas66@yahoo.se

  SvaraRadera
 89. Jag skulle göra en smarrig jultårta! Såg att både sockermassa och tårtmousse finns med, härligt!

  amysgoda at gmail.com

  SvaraRadera
 90. Hejsan!!
  Jag skulle nog baka mina specialare JulensCupcakes och det är en cupcake med smak av apelsin, ingefära och russin. Som sedan toppas med socker pasta i grönt och rött. Alltid en lika stor succe på mitt julbord :D
  Elin Bergsdorf
  elinbergsdorf@gmail.com

  SvaraRadera
 91. jag skulle bygga en vacker tårta till min pojkväns födelsedag!

  angpe748@student.liu.se

  SvaraRadera
 92. förmodligen baka något smaskigt till familjen till nyår eller nått sånt! :)

  lovesmillis_95@hotmail.com

  SvaraRadera
 93. Det är mycket gotte till julen så jag skulle spara grejerna till nyårsfesten tillsammans med barnbarnen. De skulle bli en nyårstårta och kristyren skulle användas till smördegskakor. Oj så mycket gottit vi kunde göra tillsammans om jag vinner.
  Jag hoppas på tur.
  Varm vinterhälsning från Monika

  E-Mail: empty_heart@live.se

  SvaraRadera
 94. I dessa juletider så skulle jag självklart göra ett pepparkakshus!

  Lina
  badankan1@hotmail.com

  SvaraRadera
 95. Å vad mycket härliga sötsaker! Jag skulle baka cupcakes som dekoreras fint! ;)

  SvaraRadera
 96. Åh vad mycket smaskigt
  Jag skulle göra en stor jultårta till julafton och dekorera jättetjusigtmed tomtar och granar och annat juligt. Klubborna skulle jag lägga i barnens julstrumpor. Ja detta hade varit hemskt kul att vinna
  emmar23@hotmail.com

  SvaraRadera
 97. oj,vad grejer man skulle kunna baka med det paketet.jag skulle nog börja baka en nyårstårta,med ett par goda fyllningar, täcka den med vit sockerpasta o garnera den med färgsprakande strössel o kristyr.så den blir riktigt iögonfallande.smarrigt gott...

  mia
  mia_13@live.se

  SvaraRadera
 98. Jag skulle baka en tårta till min dotters 1:års kalas i februari. Det skulle nog få bli en rockinspirerad tårta då hon älskar att dansa till allt vad rockmusik heter! Men den skulle ändå få vara lite tjejig, hon är trots allt vår lilla prinsessa...  gorki1989@hotmail.com

  SvaraRadera
 99. Det känns kanske lite fantasilöst men eftersom dottern fyller 2 den 29:de så skulle det passa perfekt till att baka godsaker till hennes kalas, tårta, pepparkakor och cupcakes.

  /Mia
  miamcarlsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 100. Om jag vann detta paket skulle jag ge det till en av mina bästa vänner som fullkomligt ÄLSKAR att baka! Hon är värd att få en massa fint att baka med!

  annamadelene_@hotmail.com

  SvaraRadera
 101. Åhh ja skulle göra ett helt ätbart hus o sen skulle jag o min familj äta upp det på julafton<3
  Märta
  Martakm80@live.se

  SvaraRadera
 102. Jag skulle baka mjukapepparkaksmuffins och göra dem som fina cupcakes!


  helenewiklund@hotmail.com

  SvaraRadera
 103. Om jag vinner så skulle jag köra lite dekoration av pepparkakor med släktens barn när vi har vår årliga julträff.

  Victoria Svensson
  victoria@svenssonutas.se

  SvaraRadera
 104. Jag skulle ge mig på att göra en julig pepparkaks-cupcake =)

  lovisa.hagesjo@gmail.com

  SvaraRadera
 105. Åh skulle göra ett STORT pepparkakshus nu i juletider :)

  Mvh Ida
  I-d-a_@hotmail.com

  SvaraRadera
 106. jag vill gärna vinna. med vinsten skulle jag bla baka pepparkaksmuffins med muffinsformarna, pepparkakskryddorna, glasyr och strössel på toppen såklart! barnens favorit!!

  mail: litenmentuff@live.com

  ha en fortsatt trevlig 4e advent!! kram Lindah

  SvaraRadera
 107. Sara Wide Gustafsson19 december 2011 kl. 00:32

  Jag ska äntligen åka och hälsa på min älskade familj i USA som jag bodde hos i ett år! Jag skulle vilja baka något extra gott och fint till dem, men som också är svenskt. Därför är pepparkakskryddorna perfekta till en pepparkakscheescake som jag skulle färga röd och dekorera med strösslet. Jag vill visa min uppskattning till dem för allt de har gjort för mig!

  sara_wide@hotmail.com

  SvaraRadera
 108. Ett gäng härligt juliga cupcakes skulle det få bli, sen skulle det säkert bli någon tårta eller så också! Vi har ju varenda kalas i familjen nu i dec/jan så tillfällen finns det gott om! ;)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 109. Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle göra fina fönsterkakor och cupcakes tillsammans med alla barn på min dotters bak kalas i januari.

  Gun
  info@kaksmulan.se

  SvaraRadera
 110. Jag skulle göra pepparkakor med "fönster" och pynta dem med kristyren och strösslet.
  Emelie Gustavsson
  eg2@telia.com

  SvaraRadera
 111. Hej! Vilken rolig tävling!! :) Älskar allt gott, särskillt nu när det snart är jul! :) Jag skulle vilja tävla för min mamma och ge bort alla dom här godsakerna till henne nu på julafton!! För hon älskar att baka och jag tror hon skulle kunna baka ihop något riktigt gott utav allt det här! :) om jag nu vinner kan du nå mig på falleepucko@hotmail.com GOD JUL !!! :)

  SvaraRadera
 112. Jag skulle ta hjälp av min kära vän Camilla som är duktig på cupcakes och göra några tillsammans med henne! :D

  Epost: jennysen81@gmail.com

  SvaraRadera
 113. Jag skulle göra cupcakes i muffinsformarna, spritsa dit tårtmoussen och garnera med strösslet! :-)

  malung86@hotmail.com

  /Malin

  SvaraRadera
 114. Jag skulle göra en stor härlig tårta till julafton och så skulle jag dekorera den haj vilt. Klubborna skulle barnen få i sina julstrumpor. Hoppas
  emmar23@hotmail.com

  SvaraRadera
 115. Jag skulle göra en nyårstårta, fint spritsad och så klart fylld med mousse, dekorerad med sockermassa. Håller tummarna. Kram Anna ( anna1717@hotmail.com )

  SvaraRadera
 116. God Jul i förskott!!
  Jag minns en sak när jag var liten och det var vita pepparkakor med kristyr på. Ohh jag önskade så att kunna göra sådana med mina barn. Barnen är alltid med och bakar och älskar att göra tårtor av alla de slag så nog skulle mousen komma till nytta och klubboarna kunna få sin plats. Vi låter fantasin få flöda fritt så blir allt jätte skoj. Vad mumsigt det kommer bli, hoppas nu på vinst.

  Kram Olelsi/Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

  SvaraRadera
 117. skulle vilja testa att göra cupcakes.. e ju novis på detta pmråde så de skulle jag vilja testa.. himla kul blogg förresten.. ger mej sug att börja baka..

  SvaraRadera
 118. Oj ja jag skulle nog göra en heldel, cupcakes med pepparkakskryddorna och tårtmoussen som jag täcker med SP och gör lite vintriga dekorationer på :) Sedan skulle jag gärna göra pepparkakor med pepparkakskryddorna som jag och sonen tillsammans bakar och dekorerar med kristyren och strösslet, samt att jag skulle vilja testa göra glasscookies med pepparkaka och klubborna!

  tartparadiset@hotmail.se

  SvaraRadera
 119. Här skulle de nog bli en massa cupcakes till barnen. Hon bara älskar att baka, och sen skulle hon nog få välja att baka de hon ville :P Vad gör man inte för dom små liven.

  Mvh / Nathalie

  Nathaliebingstrom@hotmail.com
  Mammanathaliedinstudio.se

  SvaraRadera
 120. Hej.
  Jag skulle göra först pepparkakor och dekorera dem. sedan skulle de bli ett gäng cupcakes i roliga färger

  citruzz90@hotmail.com

  SvaraRadera
 121. Jag skulle göra en riktigt fint dekorerad tårta till min syster som snart fyller år!

  Viktoria Muhr
  viktoriamuhr86@hotmail.com

  SvaraRadera
 122. Hoppas inte att jag är för sent ute!
  Jag skulle baka fina jul-cupcakes i mängder, färga dem röda, smaksätta med kryddan, dekorera med kristyr & strössel!

  muzicmecupcake@live.se

  SvaraRadera
 123. 1 Lott. Jag skulle göra ett pepparkaks slott och nyårs cupcakes!
  kramar
  kladdkaka1984@hotmail.com

  SvaraRadera
 124. När det kommer till juletider är vår familj galna i julen. När det börjar närma sig juletider så redan den första december är vi på hugget med att börja julbaket. Lussekatter som vi brukar ha karamellfärg i för att göra dem roligare speciellt för mina barn. Sen pepparkakor med plåt efter plåt med kritsyr, strössel och allt man kan tänka sig. Former har vi en hel låda av. Knäcken är en favorit som får ett plus i kanten för att barnen gör det dagen innan julafton för dom vet att det är min favorit. Ischoklad är också ett måste för oss, med former i julens färger. Ja detta paket skulle göra julbaket unikt, färglatt, roligt och GOTT!!! Tävlar i min sons namn, för skulle han vinna skulle hans jul bli som en dans på rosor!!!

  SvaraRadera