sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 1 juni 2010

Praktikdag - 19

En typisk måndagsmorgon där det känns som att det mesta går fel (även om det kanske inte alltid gör det) men idag lyckades jag i all förvirring stänga in stackars Lollo (som jobbar i kaféet) i frysen. Det tog inte många sekunder innan jag fattade vad jag gjort och jag slet upp dörren, men ack så pinsamt...! Hon tog det tur nog med god min och förlät mig, men hur trött och virrig är man när man stänger och vrider om handtaget trots att man ser o vet att någon är där inne...?!?

Utöver min fadäs så har det varit en bra men intensiv dag! Efter festivalen i Emmaboda så är frysen tömd på både bröd och bakverk så idag har vi försökt fylla den igen. Brödmässigt ligger vi nu bra till men  har fortfarande en del att komma i kapp gällande kakor och bullar. Speciellt Budapest-bottnarna som jag gjorde i fredags är redan helt slut, så det måste ha varit galet mycket folk i lördags! *ler*

Idag fick vi även en kartong med information om Folkets tårta som är en hyllning till prinsessan Viktoria och Daniels bröllop. Vi ska göra en förenklad version som jag tror kommer bli minst lika god, för receptet var inte det enklaste måste jag säga! Här nedan ser ni den söta prinsess-kronan som ska pryda tårtan.

Många kramar Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Hej Karin
    Kommer ni att baka med pulver Bavaroise eller baka tårtan från grunden?

    SvaraRadera