sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 12 september 2010

Kanske nästa år...


Varje år är det marknad i lilla Emmaboda, andra lördagen i september. I går var det den 34:e i ordningen, marknaden är lika gammal som en själv! *ler*  På plats är det ca 200 knallar, ett tivoli + en separat loppmarknad och det brukar komma mellan 15 - 20.000 besökare.

När jag och familjen gick en sväng igår så växte min idé om att ha ett eget marknadsstånd sig bara större och större. Tänk att stå där och sälja cupcakes o tårtor samtidigt som jag gör dekorationer, vilken marknadsföring det skulle vara!?! Självklart är det en hel del frågetecken som måste lösas för att kunna genomföra det hela, som en sval förvaring av alla godsaker? Kanske kan man låna ett sånt där bar-kylskåp, perfekt med glasdörr så att alla kan se. Känns även lite nervöst att stå där helt själv, och hur många cupcakes å tårtor kan man behöva baka...

Ja, en hel del att lösa innan idén är genomförbar, men klart sugen!
Tur nog så är det ett helt år till nästa marknad...!

Kram Karin

Share/Bookmark

3 kommentarer:

  1. Gillar skarpt... Hoppas att du löser alla frågetecken....

    SvaraRadera
  2. Det låter som en alldeles lysande idé. Hyr en fin kyldisk och visa vad man kan göra. Sälj lite fina små bakverk som förberetts.

    SvaraRadera
  3. Nej jag som var säker på att Emmaboda marknad var nästa helg. Tycker den är så himla mysig och precis lagom stor! ja det får bli nästa år, Lovar att komma o handla av dig då!! För det klar du ska ha ett stånd där!

    SvaraRadera