sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

fredag 24 september 2010

Nyfiken!

Den ena besökaren efter den andra besöker min blogg idag, och många är ni! Redan över 380 st som tittat runt här hos Bagerskan. Otroligt kul!! Klart nyfiken var ni kommer ifrån och hur ni hittat hit, berätta gärna!

Många kramar Karin


Share/Bookmark

11 kommentarer:

 1. Bakglad 25-åring från Oskarshamn i Småland. Tror jag hittade "dig" genom en länk på en annan blogg. Kul med alla tips man får av dig. Och kul att få en liten inblick i utbildningen du går nu.

  SvaraRadera
 2. Ja det är kul att titta in å se hur studierna går. Via andras bloggar har jag hittat hit. Kika in på min blogg du också!:)
  Alexandra

  SvaraRadera
 3. Bakglad 44-åring med bebis på 7 v som bor i Nässjö på toppen av höglandet i Småland.
  Jag hittade dig också via en annan blogg, kommer bara inte ihåg vilken.
  Är JÄTTEKUL att följa din blogg och få alla tips som du ger och alla recept, fortsätt så här så ska du se att vi blir många fler som kommer följa dig.

  Kram

  Carina

  SvaraRadera
 4. Hittade dig genom en länk på en annan blogg (kom inte ihåg vilken). Då jag ÄLSKAR att baka och är i stor sett uppvuxen på ett bageri så GILLAR jag verkligen denna blogg. Blir nästa lite sugen på att göra som du, omskola mig, fast det kanske är för sent ; )

  Ha en skön helg!
  Anna-Lena

  SvaraRadera
 5. Jag läste en artikel på expressen.se och där hade du skrivit att du gjort en Tutt-tårta :D
  Och då klickade jag på din länk och det är jag glad att jag gjorde jättefina tårtor!

  SvaraRadera
 6. Antar du vet att jag kikar in här ibland ;-) trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vore det inte bättre om du skaffade en besöksräknare istället som visar bara unika besökare? det är bättre , då visar det bara de unika. en del kanske går in 5 ggr om dan på din sida, det kan ju vara lite missvisande.

  SvaraRadera
 8. Anonym - min räknare visar endast unika besökare!

  SvaraRadera
 9. Well, du kan klicka på mitt namn här så vet du lite mer om mig.

  Jag har sökt mig igenom bak-bloggosfären för att jag vill vara med i det intressanta samtalet i bak-bloggosfären. Jag hittade nog hit via en länk från nån annan blogg.

  /Martin
  martinbakar.blogspot.com

  SvaraRadera
 10. Jag är en mat- och bakglad tjej som har följt dig rätt länge nu :-) Fick länken av din syster (om jag inte minns fel) på familjeliv.se.

  SvaraRadera
 11. 29 årig mat och bak galen 2 barns mamma med egen mat och bak blogg. tycker det e intressant att läsa andra likasinnades bloggar.
  bor på vackra österlen

  SvaraRadera