sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 16 september 2010

Ännu en kort dag!

Idag hade vi vår andra lärare för första gången; Inga-Britt Andersson - en bastant äldre dam som verkar jättesnäll. Inga-Britt har vi i Hygien- och livsmedelskunskap, inte dom roligaste ämnena men ack så viktiga! Dessvärre var även denna dagen en av dom kortare, börjar 9:45 och slutar redan vid tolv. Riktigt irriterande och jag är inte ensam om att tycka så. Problemet är väl att de två lärarna har svårt att få ihop bättre tider, annars kunde man kanske slå ihop tisdagen o torsdagen till en enda dag. Men men...

Vi mjukstartade på Hygienkunskap, gick igenom allmänna regler kring hygien och hur viktigt det är att hålla sig ren och fräsch. Tex. hår- o skäggnät är oroligt viktigt! Vi tappar igenomsnitt mellan 50 - 100 hårstrån per dag, de flesta hamnar på axlarna men skägghåren trillar rakt ner i maten... Vi har en kille i klassen som påminner om en ung Peps Persson med ett rejält skägg, han måste dock ha skäggnät när vi är i bageriet.

Efter den korta skoldagen gick Anna, Sara och jag en sväng på stan och åt lunch. Otroligt kul att prata med "jämnlika" om utbildningen, framtiden och ens tankar o drömmar om bakning. Vi pratade om våra olika erfarenheter och vad vi vill lära oss. En härlig pratstund!

Nej, nu ska jag ta bilen till doktorn för att se om vi inte kan få igång min radio, det var lagom surt att köra hem 15 mil och 15 mil hit utan radio, det blir så tyst och tråkigt...! Ett liv utan musik är inget roligt liv!

Må så gott, kram Karin


Share/Bookmark

2 kommentarer:

  1. Det är irriterande med korta dagar om man verkligen förberett sig på att arbeta hela dagen.

    SvaraRadera
  2. Det tycker jag absolut att du ska göra, det är jätteroligt att baka macaroons! :D

    SvaraRadera