sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 26 maj 2010

Praktikdag - 16

Man ska inte baka degar med sötningsmedel tidigt på morgonen. När vetedegen var mer eller mindre klar kommer Malin och fråga om jag hade i sötningsmedel istället för socker. Nej, just det... *djup suck* Som 'straff' för mitt eget slarv fick jag snällt ställa mig och göra vanliga vetebullar istället. Ingen större kris så men att göra vetebullar är inte riktigt min grej, men å andra sidan, övar jag inte kommer jag aldrig bli bra på det!

Förtydligande: Självklart bakar vi med riktigt socker, men till de med diabetes erbjuder vi bullar med sötningsmedel istället!

Det börjar märkas att vi numera är en fler än vanligt, här går saker och ting undan med en sån fart att vi blev klara för dagen betydligt tidigare än vanligt. Med en full frys och caféet fullmatat med bakverk fick vi gå över till att städa istället, något som behövs ibland.

Kram Karin

Ps. Jag råkade göra våran praktikant äldre än var hon egentligen är, hon går i första ring (eller vad det heter nu för tiden) och inte i 2:an.

Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Ska det inte vara riktigt socker i vetebullar då?

    SvaraRadera