sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 18 maj 2010

Praktik - dag 10

Måndag-morgon igen, helgerna går alldeles för fort! Som vanligt på måndagar så jobbade både Barbro och Malin, mycket trevligt!

Idag har det varit mycket spring in och ur frysen *brrr* och öppna - sätt in / ta ur - stäng - ugnen *vaaarmt* Frysen är kall men inte lika läskig som ugnen då det finns ett handtag på insidan av dörren. Värre är det med ugnen, som visserligen inte stängs helt om man inte vrider om handtaget, men blir man instängd finns det ingen möjlighet att komma ut... Hua! Vi har diskuterat vilket man i värsta fall skulle kunna tänka sig att dö i om man det gick illa och vi har enhälligt kommit fram till att frysen måste vara det helt klart bästa stället. Hellre frysa ihjäl än att brännas till döds, eller vad säger ni?

Utöver makabra diskussioner så bakar, bakar, bakar vi! *ler* Jag har gjort massor med mazariner (beställning) och mängder med biskvier i både vanliga och ovanliga smaker. Här nedan ser ni biskvier med päronsmak och banan/choklad-smak (smakar som Banana Skids)

Mums!


Kram Karin
Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Suck pust o dregel =)
    Vad många gosaker du gör o visar här på bloggen. Jag ramlade in här för nån vecka sen o började prenumerera på dina inlägg o nog är det självplågeri o kika in här då vi numera mest äter LCHF. Ibland syndar vi ju men inte så ofta men de finns klara risker med att kika här *skratt*
    Jag har alltid bakat mycket förr om åren men intresset svalnar ju inte bara för att man inte håller på så ofta numera.
    Tack för en smaskig blogg.

    SvaraRadera