sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 6 maj 2010

Praktik - dag 4

Hejsan vänner!

Idag har jag rullat bollen med många namn (Negerboll, Kokosboll, Chokladboll...) och många blev det! Hela 102st med pärlsocker och 64st med kokos, totalt två överfyllda plåtar! Det tog sin lilla tid också, tror jag rullade bollar i över en timme... Jag rullade, rullade och rullade och ändå kändes det som om berget av smet aldrig minskade. En riktig terapi-stund där man bara rullade och filosoferade. Ganska skönt faktiskt.Inga Delicato-bollar här inte!


Utöver allt det vanliga bakande av bröd, tårtor och bakverk har Malin idag
även bakat kanellängder, jag gillade hennes "lilla" vetelängdsrulle!

Imorgon är tillsammans med måndagen en av de värsta dagarna i veckan, med minst sagt massor att göra! Utöver bunkring inför helgen så är det massor med mackor som ska göra inför de lokala företagens fredags-fika, så imorgon ställer jag klockan på okristligt tidigt! Jag tänkte vara på plats vid 05:00 för att hjälpa till och avlasta så gott jag kan, fyra händer gör ju mer än vad ett par gör även om jag nu inte kan allt.

På lördag är det min bloggs 1-års dag och detta kommer firas med pompa och ståt under en hel vecka! Det kommer vara flera olika erbjudanden blandat med tävlingar ni inte vill missa, så håll ögonen öppna och kolla bloggen med jämna mellanrum. Varför inte följa min blogg via Bloglovin eller Google? Då slipper du risken att minska något roligt och intressant inlägg!

Kram kram Karin

Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Jättekul att läsa om din praktik - extra roligt med alla foton du lägger upp!
  Kram
  nadia (egensinnig)

  SvaraRadera
 2. Wow vilket jobb! När man gör en jättesats på bageri är det samma ingredienser som när man använder hemma när man gör chokladbollar?Smör, kakao, havregryn... Eller kan man blanda i typ "gårdagens" sockerkaka(låter tokigt hoppas du förstår hur jag menar). Härliga bilder och vad kul att läsa om din praktik.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Håller med ovan. Riktigt kul att följa din praktik :) Vi har också haft café så jag vet att den där frusen är kall den :)

  SvaraRadera
 4. Åh gud va gott det där såg ut!

  SvaraRadera