sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 9 maj 2010

Erbjudande


FikaMera
är en butik fylld med allt man kan tänkas behöva
inför bakning eller en fikastund med nära och kära.
Nu har jag dessutom fått en härlig rabatt till alla mina blogg-läsare:

10%
under perioden; 9 maj - 20 maj.

När du betalar i kassan fyller du i fältet "Kampanjkod, Ange kod"
"majkampanj" i en följd.

10% dras då av på det totala betalbeloppet!

Härligt va! Berätta gärna vad ni köpt!

Kram Karin
Share/Bookmark

1 kommentar:

  1. Grattis till ett år. Vilken rolig blogg du hade.

    Jag har testat något som jag inte vet vad det heter eller vart jag kan hitta det. Det ser ut som en damsugare men är vit (vit choklad kanske?)och inuti är det något vitt "skum" aktigt med liknande kokosbolls fyllning. Vet du vad detta är? För ingen verkar ha ätit det eller vet vad det är..

    SvaraRadera