sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 18 maj 2010

Praktik - dag 9

Trots en dag ledig så är jag idag (14 maj) tröttare än någonsin, och det trots en ganska bra natt med många timmars sömn. Jag och Malin (kom i säng vid 01 och upp igen vid 04) går runt som zombies och gör det som ska göras. Det är läskigt vad otroligt seg i huvudet man blir av för lite sömn, det är som om allt går i sloooowmotion... Det är tur att det är fredag!

Utöver det vanliga har vi idag bakat kanelbullar. Jag har inte riktigt lärt mig tricket att få ihop den långa rullen såpass snyggt att det blir vettiga bullar men jag är helt klart bättre än första gången, eller vad säger ni?

Efter jobbet åkte jag och familjen på shoppingtur, besök på IKEA gjordes och efterlängtad förvaring införskaffades till alla mina tårt-prylar. Härligt!

Kram Karin


Första gången, inte så fina...


Andra gången, en klar förbättring!


Share/Bookmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar