sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 18 maj 2010

Bagerskan funderar...Om man skulle ändra på bloggens design, sugen på något helt nytt och fräscht.
Jag gillar dock min Bagerska-logga även om den även skulle behöva lite kärlek.

Vad i själva designen gillar ni respekterar dissar?
Som jag förstår så är bloggen ganska långsam men det borde kunna fixas med lite rensning i sid-layouten.

Har ni något förslag så säg gärna till!

Kram Karin
Share/Bookmark

6 kommentarer:

 1. Hej, Kul att göra om lite. Jag tycker din sida är fin. Men du kanske kan samla ihop dina bakverk i färre kategorier så är det lättare att hitta bland dem :) Lycka till! Jag ser fram emot vad du kommer fram till :)

  SvaraRadera
 2. Alltid kul med lite nytt! Ska bli kul att se hur det blir i slutändan! Men jag gillar din loggo så behåll gärna den!:-)

  SvaraRadera
 3. Innan jag läste ditt inlägg satt jag just och beundrade din header och tänkte "gud va eget och ambitiöst gjort". Jag gillar den jättemycket. Lagom mjuk och väldigt tydlig. Sidotexterna och annonserna gör dock bloggen lite plottrig. Den är ju så ren och fin i starten liksom.

  SvaraRadera
 4. Du borde absolut korta ner alla etiketter som finns till vänster på sidan. Är jobbigt som attan att rulla förbi alla fyrahundratjugosju olika kategorier.. (:

  Jag gillar länkarna till andra bloggar väldigt mycket!

  SvaraRadera
 5. Härlig bildserie :D

  Jag gillar dina knappar och loggan. Möjligen att det tar för mycket utrymme, man får scrolla så för att komma till översta inlägget, särskilt om man kollar i mobilen. Sen håller jag med om att det blir lite rörigt med alla annonser, men jag är själv rätt bra på att bortse från sådant! Lycka till....

  (Du får gärna ge mig tips också på vad jag ska göra åt mitt bloggelände - har ingen riktig plan för den sen jag delade upp den i två....)

  //Anna W

  SvaraRadera
 6. Jag gillar också din header jättemycket. Den känns så där gammaldags och mysig på något sätt.

  Det jag tycker är att din blogg känns lite "plottrig" med alla annonser, reklam och sponsorer i alla ära men du skulle kanske kunna avgränsa höger och vänster kolumnerna bättre och dra in på lite av texterna där.

  Ta även bort "Kanske gillar du också" som kommer under varje inlägg. Jag upplever att det segar ner sidan lite. Skapa även en bättre avgränsning mellan de olika inläggen, en linje eller så.

  Oj, det blev mycket på en gång... Gillar verkligen din blogg men detta är min upplevelse och tips på förbättring.

  SvaraRadera