sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

torsdag 13 maj 2010

Dåligt med bakverk

Jag vet. Tyvärr har det blivit dåligt med hembakade tårtor och kakor nu när jag praktiserar, men desto fler bilder med kakor o tårtor från bageriet. Önskar jag hade lust och ork men tyvärr tryter energin när man praktiserar med tidiga morgnar, att gå upp vid halv fem gör nog vem som helst trött. *ler* Och skulle energin väl dyka upp så vill min lilla busiga son gärna hjälpa till, på gott och ont! Men även om min energi och lust är lika med noll så har jag huvudet fullt med idéer på saker och dekorationer som jag vill göra. Det finns två tävlingar; Miss Cupcake 2010 och Kungliga cupcakes som jag gärna vill delta i och idéerna på hur jag ska göra är många, men som sagt, egentid o energi saknas.

Ni har väl inte missat alla mina tävlingar och erbjudanden som ligger till höger i bloggen, där finns många fina vinster och rabatter som man inte får missa!! Dagens utlottning där man kan vinna en inbjudan till bloggsvar är även igång. Bloggsvar är ett smart sätt att svara på läsarnas frågor och samtidigt enkelt för läsarna då de ser vilka frågor som redan är ställda. Det kan ju lätt bli samma frågor som ställs om och om igen...Ni får mer än gärna ställa relevanta frågor till mig, kanske vill du veta hur mycket SP som går åt till en tårta eller vilken bakelse som är min favorit?

Frågar man inte får man aldrig några svar! *ler*
(Klicka på rutan till vänster så kommer du till frågeformuläret)

Många kramar till er alla, Karin

Share/Bookmark

1 kommentar:

 1. Jag känner igen detta=)

  Du får jätte gärna tipsa om min cupcake baktävling!

  Många cupcake tävlingar nu!

  http://maddesmumms.blogg.se/2010/may/utkast-maj-4-2010.html

  Skulle verkligen uppskattas. Och även att du är med och tävlar;) Men med tidsbrist uppskattas et liten länk till tävlingen:D

  SvaraRadera