Efter gårdagens fadäs med den misslyckade chokladkakan och med dagens kommande bröllopskalas gjorde jag det enda rätta och rullade cake pops av det hela!
Min snälla Kitchen Aid smulade sönder kakan i mindre beståndsdelar, inte det lättaste men den kämpade väl! I brödsmulorna blandade jag i 2 stora msk med Betty Crockers Rich & Creamy Chocolate frosting som jag fått från Grays.
När degen var fin len och fin rullade jag runda små bollar som jag lät stå i kylen medan jag jobbade på de söta små sugarpaste-blommorna. Väl klar lät jag doppa bollarna i smält choklad blandat med lite kokosfett för att göra chokladen mer lättarbetad.
Även denna gången kom mitt kära diskställ till användning och självklart är det diskat och rengjort innan jag la dit mina cake pops! Vore ganska äckligt annars…!
Bollarna dekorerades med strössel, sugarpaste-blommor, små plast-detaljer, sockerpärlor och vit choklad.
För att ge presenten det där lilla extra så la jag bollarna på en liten tårtbricka och sen in i en fin cellofan-påse, dekorerat med två söta band. Riktigt snyggt!
Brudparet blev minst sagt glada och överraskade av min present och sa att dom knappt vågar äta upp dom, då dom är så fina. Ett bra betyg! *ler*
Kram Karin
Skor o ringar i plast
samt de fina sidenbanden
kommer från Familjekontoret
Tårtbrickan kommer från Siluett
Sockerpärlor och vit choklad kommer från Dr. Oetker
Åh vad fina! Ser underbart goda ut!
SvaraRaderaTur att kakan blev misslyckad så du kunde göra dessa godsaker. ;)
Vilken perfekt bröllopspresent!!
Vilken rolig present. Det var ett bra sätt att använda kakan som gick sönder tycker jag. De blev väldigt fina och extra roligt att lägga dem i en snygg ge-bort-påse.
SvaraRaderaBlev jättefina, en sådan present är alltid roligt och uppskattat att få
SvaraRaderaSuper läckra lyxiga och förstaklasiga
SvaraRadera