sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 26 januari 2011

A sneakpeak!

Här är en liten förhandsvisning på vad jag har gjort i veckan och vad jag kommer blogga om imorgon. Undrar om ni kan gissa rätt på något av bakverken…?
Egentligen skulle jag ju ha bloggat ikväll men trött o frusen så drar jag ut på det lite till, tills i morgon, hoppas det är okej?
Tyvärr så är vår dotter rejält förkyld o hostig så imorgon är det min tur att stanna hemma. Vi befarade först vattkoppor men det verkar vara mer utslag av kylan, otroligt skönt! Tråkigt dock att missa så mycket av skolan, vilket tyvärr även kommer påverka mina betyg men vad gör man när sina älskade är sjuka? Så även om jag får MVG på proven så spelar det ingen roll om min frånvaron är hög. Lite orättvist men så är livet…!

Med andra ord har jag mer tid till att ägna åt bloggen och bloggandet imorgon. Mina barn och jag brukar dela skärm, ett fönster med Bolibompa-film och ett fönster där jag bloggar – a win win situation!

Nej, nu är det dags för sängen. Jag gäspar såpass att ögonen översvämmas och jag knappt kan se skärmen. Ett klart tecken på sömnbrist!

Kram o god natt, Karin

DSC05533 DSC05556 DSC05591 DSC05536

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar