sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 25 januari 2011

Lite tyst just nu...

Ja, det visar sig inte bättre än att jag tydligen har lyckats glömma den über-viktiga sladden till kameran där hemma (ca 15 mil härifrån) så jag kan tyvärr inte lägga upp bilderna på gårdagens bakning utan dom får ni tyvärr snällt vänta på tills imorgon kväll. Med andra ord inga roliga inlägg, istället försöker jag komma ikapp med mail och svar på alla era härliga kommentarer!
Jag gick till biblioteket tidigare idag för att sitta i lugn och ro med mitt arbetande men dessvärre behagade inte min kära laptop bli kompis o samarbeta med bibblans router så det blev en kort stund framför deras lånedator och sen knata hem istället. Jag trivs självklart här med men jag tycker bibliotek har en mysig stämning och så är det skönt med lite miljöbyte! *ler* En annan fördel är ju att man kan lyssna på radio i lugn och ro här hemma, utan att riskera att störa någon biblioteks-besökare!

Nej, dags för en kopp kaffe och sen fortsätta uppdatera Bagerskans ordbok!

Kram kram Karin

Share/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Älskar din blogg och det du gör i bakväg,men nu är jag så trött på ditt "ler" att jag drar mig för att läsa dina inlägg.
  Sorry om det låter elakt, det är bara min åsikt ingen psykning! /Anne

  SvaraRadera
 2. Hej Anne!
  Inga sårade känslor utan skönt med ärliga läsare. Jag ska dra ner på mina "leenden", kanske bli lite mycket ibland...

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hej Karin,

  tack för hjälpen med smörkrämen till rulltårtor. jag har inte hunnit testa än, men ska försöka hinna det i helgen.

  //Veronica

  SvaraRadera