sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 19 januari 2011

Min personlig provsmakerska - Anna

Idag har vi ägnat halva dagen åt vetebröd i konstens alla former men det inlägget får ni vänta på tills imorgon, varken hinner eller orkar skriva det inlägget just nu tyvärr. Trött, fryser som en bäver (vi eldar med sur ved, inget att rekommendera) och behöver plugga till morgondagens prov i Hygienkunskap.

Istället visar jag här lite bilder på de underbart söta små cupcaksen jag bakade idag, citron/hallon-cupcakes med hallonfrosting! Då jag just nu jobbar hårt på att inte äta socker så bad jag min kära klasskamrat Anna att provsmaka smeten för att se hur mycket citronsaft som var lagom. Och snäll som hon är smakade hon och gav mig därigenom viktiga tips om när smeten var perfekt! Funderar på att anställa henne som min personliga provsmakerska, som betalning får hon äta hur mycket smet hon vill. Bra va? *ler*

Då recept-boken ligger i bilen *suck* så får ni snällt vänta på även det, måste prioritera mina studier istället. Ni vill väl inte att jag ska få Icke godkänt på provet imorgon?!? *ler*

Så njut av bilderna så länge så hörs vi imorgon igen med betydligt mer innehållsrika inlägg med recept och fina bilder!

Kram Karin

DSC05510 DSC05514DSC05515 DSC05516 DSC05518 DSC05520 DSC05521 DSC05522 DSC05526 DSC05525

6 kommentarer:

 1. Dom ser fantastiskt goda ut, jag kan smaka dom helt gratis!! *LER*

  Håller tummen inför provet imorgon!!

  Mvh Milla

  SvaraRadera
 2. Vilka mumsiga cupcakes, perfekt med en personlig provsmakerska :-)

  SvaraRadera
 3. Smart med någon som provsmakar åt en! =)

  Vilka tjusiga cupcakes! På håll såg det nästan ut som du pritsat rosor på dom. Jättefina iaf!

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt söta cupcakes :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan! De ser fina ut.. vilken tyll använder du? =)
  / Thilda

  SvaraRadera
 6. Jag har testat frostingen men den blev alldeles rinnande trots att jag hade i exakt den mängd av allt i ditt recept. Vad kan det bero på? Jag testade att ställa in den i kylen, blandade i mer florsocker men den blev inte bra. Konsistensen är som sagt alldeles rinnande. Tacksam för tips!
  /Sari

  SvaraRadera