sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

måndag 10 januari 2011

Frustrerad

I skrivande stund sitter jag vid vår dator med kängor och jacka på, någon frustrerad och irriterad över vår glashala gårdsplan som är mer lämplig för skridskoåkning än bilkörande. Ännu mer irriterande är att jag kunde vara halvvägs till skolan om jag inte hade glömt min plånbok och var tvungen att vända hem, pengar o körkort är ju som sagt bra att ha.
Så nu sitter jag här i väntan på att min granne kan komma och hjälpa mig loss från isbanan. Min svärfar har redan försökt hjälpa mig, med mig sittandes både på motorhuven och stående på dragkroken dock utan större lycka. Bilen står där den står. Han var dock tvungen att skynda sig till sitt jobb så nu hoppas jag att grannen kan hjälpa mig, annars vette sjutton vad jag ska göra... Som sagt, frustrerande!

Idag är årets första skoldag vilket inte gör saken bättre, men förhoppningsvis så kommer jag inom kort loss...


Nu är grannen här!

Kkram Karin


Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Oj! Vissa dagar är det inte ens lönt att krävla upp från sängen!

  SvaraRadera
 2. Ja fy ! Nu är inte vintern lika festlig längre :( Jag gillar det vita, men den gråa tråkiga isbana som har bildats överallt nu kan verkligen kvitta ! Hoppas du får en bra dag :)

  SvaraRadera
 3. Oj vilken tråkig start på terminen, hoppas det löste sig och att du är i skolan nu :-)

  SvaraRadera
 4. Ultimate cake - ja bättre snart på den nya terminen hade jag önskar!

  Fröken M - jag håller med! Snön är vacker så länge isen håller sig borta!

  Linda - ja min snälla granne hjälpte till att putta bort bilen!

  Kram till er alla, Karin

  SvaraRadera