sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 12 december 2010

Bagerskans julkalender – lucka 12

Skärmdumpar23 Jag tävlar om tre härliga böcker
från Grenadine bokförlag i Bagerskan julkalender.
Var med och tävla här du också!
Bakom lucka tolv i Bagerskans julkalenders finner vi tre härliga böcker inom ämnena Öl, Vin och Choklad! En perfekt julklapp till pappa, mamma och den tredje behåller du för dig själv! *ler*
CHOKLAD I den här boken finner du allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära läckerhet: historia, tillverkning, kuriosa och mycket mer. Dessutom får du de läckraste bilderna och en samling himmelskt frestande chokladrecept. Örjan Westerlund beskriver lättsamt och faktamättade både allmänna och udda kunskaper kring choklad. Eliq Maranik bidrar med ett trettiotal recept att prova själv hemma.
VIN Det finns nog ingen dryck som fascinerar och engagerar oss människor mer än vinet. Författaren Andreas Kjörling har skrivit en inbjudande guide till vinets värld, som riktar sig till såväl den nyblivne vinentusiasten som den mer erfarne konnässören. Lär dig smaka av vin och druvans väg till den ljuvliga drycken. Kjörling är sommelier med mångårig erfarenhet som skribent, medlem i ansedda Circle of Wine Writers samt välanlitad föredragshållare och kursledare.
ÖL Den ölbevandrade författaren Peter M. Eronson går igenom denna skummande dryck på ett okonstlat och detaljerat sätt. Läsaren får lära sig om dryckens historia, tillverkning och får intressant fakta om olika typer av öl. Boken tar upp närmare 50 olika sorter som kommer att hjälpa den vilsne att hitta rätt i det numera gigantiska ölsortimentet.

Denna tävling är för alla med facebook!

För att ha en chans att vinna!
Lott 1 - obligatorisk:
Allt du behöver göra är att gå in och gilla Grenadine Bokförlags på facebook samt skriva en kommentar om varför just du ska vinna böckerna här i min blogg
Lott 2:
Kopiera bilden och den kursiva texten, tipsa om tävlingen i din blogg och lämna länken i kommentaren eller maila 5 vänner med en kopia till mig (karin@bagerskan.se)
Lott 3: Gilla Bagerskan på Bloglovin.
Lämna en kommentar här om varför du vill vinna + namn, mailadress och antal lotter. Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha och sammanlagt kan ni få 3 stycken.

Tävlingen pågår i ett dygn och avslutas vid midnatt!


Lycka till!!

Kram Karin

Luckan är nu stängd och tävlingen är avslutad!

13 kommentarer:

 1. Hej, vilken toppenvinst som ligger i den här luckan, tävlar gärna om 3 lotter!

  1. Böckerna skulle bli utmärkta julklappar. Vinboken skulle svärmor få som älskar allt som har med vin att göra. Hon planerar även på att åka på en resa för att upptäcka vinet mer senare i livet. Ölboken skulle bli en perfekt julklapp till sambon som jag faktiskt sett stå och bläddra i en drös ölböcker på affären. Han har dock inte sagt att han önskar sig någon men jag vet att han gör det och därför skulle det vara roligt att ge honom den i julklapp. Chokladboken skulle jag verkligen vilja ha själv eftersom jag är nyfiken på mer om historian bakom chokladen och förstå den mer. Tänk om man kunde vara en riktig hejare på choklad, men vem vet, jag kanske blir det genom att läsa boken? :D

  2. Har tipsat på bloggen: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/december/ol-vin-och-chokladbok-1212.html

  3. Gillar på bloglovin!

  /Sandra
  sandra.li@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Två lotter här tack.

  Har gillat dom på facebook och gillar dig på bloglovin.

  Jag borde vinna böckerna för att det skulle inte bara glädja mig utan även min pappa och kanske någon mer i min bekantskapskrets. En härlig bok om livets goda är ju en perfekt julklapp, men tär lite väl mycket på en sjukskrivens ekonomi.

  //Pleu_@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag tar gärna chansen och tävlar igen. Skulle vara perfekt att vinna dessa böcker och ge bort i julklapp (om jag nu kunde slita mig ifrån dem själv ;)) Jag gillar Grenadine på fb och som vanligt dig på bloglovin och fb. = två lotter.

  SvaraRadera
 4. 3 lotter här :)

  * Gillar Grenadine Bokförlag på facebook
  * Har mailat mina vänner
  * Gillar dig på Bloglovin

  Maria Engström
  maria0978@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag tävlar om tre lotter:

  1. Gillar!
  Jag skulle behöva dessa bäcker för att jag 1. Inte dricker vin, 2. Inte dricker öl (är nykterist) och 3. Inte äter choklad (nykter sockerberoende också). Därför skulle jag verkligen behöva lära mig mer om dessa saker samt varför vissa är så fascinerade av dess smak.

  2. http://myskatt.com/cake/2010/december/jag-tavlar-1212.html

  3. Följer.

  ulrika@myskatt.com

  SvaraRadera
 6. Har gillat på facebook (heter Maria Norrgård där) och på bloglovin (marvelicious). Vill vinna för att jag är väldigt intresserad av vin men är inte så insatt i ämnet ännu. Chokladboken tror jag att jag skulle ge till en av mina bästa vänner som älskar sötsaker och ölboken till en annan vän som faktiskt börjat brygga eget öl på fritiden, så den skulle minst sagt va den perfekta julklappen till honom :)

  2 lotter deltar jag alltså med.

  //Maria (marveliciousbloggen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 7. Jag är väldigt gärna med och tävlar för den här vinsten skulle passa så bra hemma hos mig, jag själv älskar chocklad och då menar jag allt med choklad och mina föräldrar håller på och bygger en egen bar här hemma så lite inspration till drinkar skulle ju inte sitta helt fel i julklapp.

  Har "gillat" på facebook (Sanna Kaakinen).


  Länkat: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-tre-bocker.html#comment

  Har dig redan på bloglovin.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag har gillat på FB.

  Jag vill vinna de här böckerna för att jag vill ha chokladboken!! Vin och ölboken får bli perfekta julklappar - till min man han då han gillar hårda paket, som han inte vet vad det är i!

  gotland(at)speedmail.se

  SvaraRadera
 9. 3 lotter tar jag!

  Nr 1: Min sambo började gilla öl för bara ett och ett halvt år sedan och har sen dess blivit otroligt ölintresserad, så jag skulle vilja ge den boken till honom i nyårspresent. Boken om vin kan vi ha tillsammans eftersom vi båda är sugna på att lära oss mer om vin och våga testa lite nytt istället för att bara ständigt köpa samma flaskor. Chokladboken är den bok jag skulle behålla själv, för jag verkligen älskar choklad (och framförallt mörk sådan), så det vore en perfekt present till mig själv! :)

  2. Länkat har jag gjort här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/december/bagerskans-julkalender-lucka-12.html

  3. Jag gillar redan på facebook.

  SvaraRadera
 10. Jag tar en lott tack!
  Det här skulle bli perfekta julklappar.

  SvaraRadera
 11. Jag vill tävla!
  Har gillat på facebook, och gillar bagerskan på bloglovin!
  Länkat har jag gjort: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/bagerskan-12-december.html

  Varför jag ska vinna just dessa böcker och denna tävling är för att dessa böcker vore en toppenjulklapp till mig själv. Jag älskar choklad, i alla former. Vore ju inte fel att få "mer kött på benen" så att säga, när det gäller denna finfina vara!
  Gällande öl och vin; Vin har jag aldrig kunnat dricka, kanske av ren okunskap - att jag aldrig väljer rätt. Kanske kan boken hjälpa mig på rätt spår? Jag VILL ju "lära mig" att dricka vin!
  öl då? Jodå jag dricker öl, men kan ingenting om öl! Inget! Nada, zip, zero. Vore himlans skoj att lära sig nåt! :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 12. Nr 1: Gillar dem på facebook nu :D Jag skulle vilja ge böckerna till min storasyster och hennes sambo eftersom att hon ÄLSKAR choklad, tycker om vin - men hon dricker absolut inte öl... men hennes hjärtevän tycker att öl är fantastiskt! De ska också precis flytta in i en ny lägenhet efter att ha bott i flera år tillsammans i en liten, liten etta! Så detta hade varit den perfekta inflyttningspresenten :D

  2. http://majblomma.blogg.se/timeaftertime/2010/december/lucka-12-bagerskans-julkalender.html

  3. Jag har lagt till dig på Bloglovin!

  SvaraRadera
 13. Jag har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-12-hos-bagerskan-1212-vid-midnatt.html

  SvaraRadera