sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 8 december 2010

Ligger lite efter...

Ja just nu hinner jag inte riktigt med allt som jag vill och planerat. Jag är så otroligt förkyld, hostar, snörvlar och nyser om vart annat. Ont i både öron och hals, lymfkörtlarna är stora som pingisbollar. Inte kul!
Så därför ligger jag just nu lite efter med att kora en vinnare i lucka 6 där man kan vinna pepparkaksformar från Kakformar.se.
Utöver denna energiätande förkylning har jag ett roligt uppdrag där jag ska baka en Tiramisu, även det projektet bråkar med mig då jag igår var tvungen att åka 8 mil (tur o retur) bara för att få tag i en viktig ingrediens. Och idag när jag väl ska börja tillagningen då lägger min kära kamera av helt, perfekt timing eller hur!
Så just nu sitter jag och väntar på att min kära granne Sara ska komma förbi med sin kamera som hon är snäll att låna ut. Inte den bästa enligt Sara men just nu är jag desperat!

Så som sagt, jag ligger lite efter men hoppas komma i kapp så snart som möjligt!

Hoppas ni mår bättre, kram Karin
Share/Bookmark

3 kommentarer:

  1. Hoppas du mår bättre snart! Tänk att det aldrig ska gå att undvika förskylningarna på vintern!!!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!

    Hos mig, http://www.helenaljunggren.com/sophie-dahls-voluptuous-delights-utlottning/, har man möjlighet att vara med i utlottning om Sophie Dahl's nya kokbok Voluptuous Delights

    SvaraRadera