sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 25 maj 2011

Dagarna går...

... och jag bakar den ena tårtan efter den andra på jobbet. En lite konstig känsla att säga 'jobbet' men jag är ju där, bakar tårtor och får betalt för det. Klart häftigt!
Dagarna avlöser varandra och imorgon är det redan torsdag, första veckan har verkligen gått fort och jag börjar nu känna mig lite mer hemma i bageriet. Jag börjar även kunna de olika tårtorna vi gör, samt hur de ska dekoreras. Igår var en mindre bra dag, fick tillbaka en tårta som var för lite dekorerad + tappade marsipan på golvet. Bara att göra om och göra rätt helt enkelt...!

I helgen ska jag åka till Lidköping & Göteborg då jag och några andra matbloggare är bjuden av Västsvenska Turistrådet, vi ska bland annat besöka olika odlare, åka båt till Läckö slott, och laga mat på våra plockade primörer i slottsköket. En resa jag verkligen ser fram emot!

Kram Karin

Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Härligt att få jobba med det roligaste man vet!

  Resan du ska göra låter väldigt spännande, ser fram emot uppdateringar från den! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till jobbet. Vad underbart att få jobba med något som man verkligen brinner för, då är det roligt att gå till jobbet :) Kram

  SvaraRadera
 3. Stort tack vänner!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!
  Jag går också i konditorutbildning men i stockholm hos Matpedagorgerna.
  Jag är en stor beundrade av ditt arbete, du är så duktig!!
  Karin, jag har en fråga, nu börjar släkt och vänner att fråga om tårtor och beställa hos mig med.
  Vad gör du? tar du betalning, eller betalar de en slant, eller för ingredienserna?
  Tack i förskott!

  /

  SvaraRadera