sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

söndag 1 maj 2011

Sommarjobb!

I veckan var jag och pratade med Ulf som äger konditori Fenix om ett sommarjobb, detta har jag att tacka min kära man för. Hade inte han haft kontakter som mer eller mindre lovordat mig kanske jag aldrig fått det här sommarjobbet… Stort tack älskling!
Dock var det lite osäkert exakt när jag skulle börja men som jag underströk i samtalet med Ulf, jag är flexibel! Ev. skulle jag provjobba nån av dom kommande helgerna, om inte annat så börjar jag jobba efter skolavslutningen den 20 maj. Hur som helst så är jag otroligt glad över detta sommarjobbet! Jag ska ju arbeta med främst kakor och tårtor!

Har ni vägarna förbi i sommar så ta gärna en kopp kaffe med dopp på konditori Fenix. Ett riktigt mysig ställe som går i 50 – 60-tals stil!

Vad ska ni göra för kul i sommar?

Kram Karin

fenix1 fenix2 DSC00129 DSC00133

14 kommentarer:

 1. Vad roligt att du fått ett sommarjobb. Hoppas det blir roligt.

  SvaraRadera
 2. Tur för dem att de har fått tag på dig, tjejen!

  Kul i sommar, hmmmmm.... på fredag åker jag hem till USA (mormor fyller 90 och det blir en stor fest i hennes ära), vi ska tillbringa 10 dagar med att bila runt, sedan i juni åker vi till Brighton (sambon har den årliga UA-konferens där), sedan är det bara jobb. Vi har massor med bröllopstårtor, och dop och barnkalas på schemat!

  SvaraRadera
 3. Vad kul med sommarjobb! Grattis!

  SvaraRadera
 4. Ser ut att vara en fantastiskt mysigt kondis! Vart ligger det?!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig ställe,dem är säkert glada att ha dig där och många kommer för att träffa dig. Hoppas både du och dina läsare Karin röstar på mina cupcakes
  http://marimilocakedesign.se/cupcakes-10/miss-cupcake-20011/

  SvaraRadera
 6. Grattis till sommarjobbet =) Det ser jättemysigt ut.

  Min sommar kommer bli nåt alldeles extra, jag ska gifta mig! =)

  SvaraRadera
 7. Grattis!!! Det såg jätte mysigt ut där du ska jobba!! Lycka till!! Ta hand om magen!!//Milla

  SvaraRadera
 8. Vad roligt med ett sommarjobb! När är den lilla bebisen beräknad? För visst var du gravid? :)
  Nu har jag gillat din tårta :)

  SvaraRadera
 9. Vad roligt! Mysigt med en liten bebis

  SvaraRadera
 10. Vad kul! Då ska jag åka dit och fika! Vad jag ska göra i sommar vet du ju redan. ;-)

  SvaraRadera
 11. Grattis till sommarjobbet! De såg verkligen jättemysigt ut och hade de varit i närheten hade jag gärna tagit med sambon en tur dit. han älskar 50 talet så de hade ju varit perfekt =)

  SvaraRadera
 12. åh jag bor i kalmar, men när vi är i emmaboda brukar vi alltid försöka att besöka fenix! världens bästa fikaställe, grattis till jobbet!

  SvaraRadera