sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

onsdag 2 februari 2011

Ljuvliga nötskorpor – del 2

När jag vaknade i morse var jag långt ifrån morgonens bästa humör, ont i kroppen och allmänt surmulen. Men efter en kopp kaffe och lite sminkning begav jag mig till skolan. Jag brukar inte sminka mig så ofta, prioriterar sömn framför smink vilket gjorde att många tyckte jag såg annorlunda ut…!? Tänk vad lite mascara kan gör!

Idag slutförde vi projektet med de ljuvliga nötskorporna. De var inte så kletiga som jag trodde att de skulle vara utan med som en lite hårdare sockerkaka. Jag och min klasskamrat Annelie skar tunna skivor som vi sen grillade vi dom i ugnen i ca 10 minuter i 175 grader. Dom luktade verkligen ljuvlig och var jättegoda enligt mina kära klasskamrater!

Visst blev dom fina!

Kram Karin

DSC05963 DSC05964DSC05967 DSC05968DSC05965 DSC05966DSC05973

2 kommentarer:

  1. Men vilket otroligt märkligt sätt att göra skorpor!?! Eller???
    Var det inget jäsmedel i dem alls, inte ens bakpulver? Och sen att sno in nåt som ska bli så torrt i en våt handduk låter mycket bakvänt... Jag är nyfiken för jag är glutenallergiker och tänkte försöka mig på att göra skopor utifrån sockerkaka snarare än deg gjord på jäst. Brukar omvandla vanliga recept till glutenfria med mix. Återkommer med kommentar när jag provbakat skorpor! Kram Anne

    SvaraRadera
  2. Hmmm... glömde visst min fråga.
    Vad ska de blöta handdukarna vara bra för? /Anne igen..

    SvaraRadera