sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

tisdag 8 februari 2011

Förberedelser

Fullskrmsinfngning-2011-01-24-185759


Just nu sitter jag och lägger upp planeringen inför helgens kommande tårtor, dels en Handy Manny-tårta till min vän Agnes son Liam, men även en tårta till vår kära lilla pojk som fyller 2 år på lördag. Dessvärre har fantasin flytt fältet helt i hurdan tårta jag ska baka till honom, han älskar visserligen traktorer men jag vill hitta på nåt roligare, och enklare…
Men det blir ett senare huvudbry, jag ska först fokusera mig på tårtan till lilla Liam och då jag går i skolan under veckorna gäller det att lägga upp en bra planering av min tid hemma. Redan imorgon eftermiddag ska jag göra tårtbottnarna (till båda tårtorna) samt några av Mannys verktyg som jag tänkt ska sitta på sidorna. Jag har fått möjligheten att prova Modelleringsfondant av Strössel & annat och tänkte använda mig av denna. Så det blir till att färga och modellera hela natten lång…! 
Upp tidigt med tuppen för att åka till skolan igen på torsdagen och sen hem på fredag eftermiddag för att fortsätta med tårt-bakandet. Planeringen är att försöka bli så klar som möjligt på fredagen så jag kan koncentrera mig på detaljerna på lördagen innan den ska levereras.
Även om tårt-bakande just nu känns övervällande så ser jag fram emot det hela, det var ju så otroligt länge sen jag gjorde en tårta. Det ska bli riktigt kul!

Kram Karin

images images2

images3   images4

images8     tools

2 kommentarer:

  1. Du kommer nog på något fint! Ska bli kul att se resultatet!

    SvaraRadera
  2. jag tror nog du kommer på något mycket bra och fint till sonen. Ska bli roligt att få se resultatet sen.

    SvaraRadera