I fredags firade vi min svåger Jonatans 19:e födelsedag, minstingen i min mans familj. Då han önskat sig en chokladigt chokladig chokladtårta och tårtan innehöll mjöl så bakade jag små naggande goda cake pops på överbliven glutenfri tårtbotten. Dessa är smaksatta med Bittermandel-essens och doppade i mörk choklad. Mums!
Har man inget rent galler att sätta pralinerna på
funkar det utmärkt med ett rent diskställ! *ler*
Dekorationerna är redo för att dekorera de söta små cake popsen!
Dekorationerna är gjorda i marsipan och
formarna kommer ifrån Vestli house & Kalasform.
De söta cake popsen är redo att förtäras! Visst blev dom söta!
Svärmor hälsar att dom blev delikata och hon önskar sig en beställning till nästa vinjunta! Bara att ställa sig och baka…! *ler*
Kram Karin
Vad gott det lät att smaksätta med bittermandelessens! Jättesött med blommorna på!
SvaraRaderaJätte fina, ser ut som små söta bakelser! Och vad gott det lät. Fick upp ögonen för cake pops så sent som igår och jag är frälst, det går fort att göra och går att variera på massa olika sätt, hur bra som helst. Ska ha barnkalas om två veckor och ska göra en hel laddning.
SvaraRaderaDet här låter ju fantastiskt gott. Jag är en chokladälskare av rang och nu känner jag att jag måste sätta upp detta på listan över allt som måste provas.
SvaraRaderaJättesöta :) De ser väldigt goda ut också.
SvaraRaderaSer gott ut men är det verkligen hygieniskt att använda diskstället?
SvaraRadera