sweet salt cake

meny start Meny Bilder meny recept Meny beskrivning meny kontakt

lördag 21 augusti 2010

Tjock å fin!

Så här fina blev bottnarna efter min Kitchen Aid´s första åktur, riktigt nöjd! Saftiga och fina. Att skära i dom är som att skära i mjukt smör, det bara delar på sig. Härligt!

Den söta ugnsvanten kommer från Fika Mera.

IMG_6716 IMG_6719 IMG_6718

I eftermiddag, när jag väl är barnfri, så ska jag börja jobba med konfirmations-tårtan som är beställd inför morgondagen. Dessvärre har jag ingen så stor tårtbricka som jag skulle behöva, tårtan kommer bli ca 40 * 40 cm stor. Så istället för att använda en ful plåt lånade jag en hylla ur vår garderob, smart va!?

Vitt å snyggt!

Kram Karin


IMG_6720 IMG_6721

3 kommentarer:

 1. Gud Så fina, det är så himla underbart när man får så fina bottnar. Jag fick oxå till ett par suuper fina bottnar i helgen man blir så jäävla nöjd med sig själv:D

  SvaraRadera
 2. Jätte fina och tjocka bottnar, härligt när allt går som man vill. Jag fick också till det idag med två stycken tårtor som jag gjort. Kika gärna in och tyck till :-) ,det vore kul. Kram kram./ Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka perfekta bottnar!
  Jag misslyckas bannemej varje gång med mina bottnar, jag förstår inte vad jag gör för fel!! :(
  Har testat detta receptet med "lika delar" fast jag brukar sikta ner mina torra ingredienser och försiktigt röra runt den i den fluffiga äggsmeten... är det där jag gör fel ?? =/ Hjälp Karin! :)

  SvaraRadera