lördag 28 augusti 2010

Små naggande goda

I fredags firade vi min svåger Jonatans 19:e födelsedag, minstingen i min mans familj. Då han önskat sig en chokladigt chokladig chokladtårta och tårtan innehöll mjöl så bakade jag små naggande goda cake pops på överbliven glutenfri tårtbotten. Dessa är smaksatta med Bittermandel-essens och doppade i mörk choklad. Mums!

IMG_6820 IMG_6822

Har man inget rent galler att sätta pralinerna på
funkar det utmärkt med ett rent diskställ! *ler*

IMG_6819

Dekorationerna är redo för att dekorera de söta små cake popsen!

IMG_6823 IMG_6826 IMG_6827 IMG_6828

Dekorationerna är gjorda i marsipan och
formarna kommer ifrån Vestli house & Kalasform.

IMG_6837

IMG_6836 IMG_6847IMG_6844 IMG_6842 IMG_6850

De söta cake popsen är redo att förtäras! Visst blev dom söta!

Svärmor hälsar att dom blev delikata och hon önskar sig en beställning till nästa vinjunta! Bara att ställa sig och baka…! *ler*

Kram Karin

5 kommentarer:

  1. Vad gott det lät att smaksätta med bittermandelessens! Jättesött med blommorna på!

    SvaraRadera
  2. Jätte fina, ser ut som små söta bakelser! Och vad gott det lät. Fick upp ögonen för cake pops så sent som igår och jag är frälst, det går fort att göra och går att variera på massa olika sätt, hur bra som helst. Ska ha barnkalas om två veckor och ska göra en hel laddning.

    SvaraRadera
  3. Det här låter ju fantastiskt gott. Jag är en chokladälskare av rang och nu känner jag att jag måste sätta upp detta på listan över allt som måste provas.

    SvaraRadera
  4. Jättesöta :) De ser väldigt goda ut också.

    SvaraRadera
  5. Ser gott ut men är det verkligen hygieniskt att använda diskstället?

    SvaraRadera